Jump to content

vidermann

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vidermann

  1. Hei Ser du har en LTR . Eg har kjøpt meg en Rem.700 LTR nå og lurer på hvilken montasjer og baser du har på din, det skal på en Zeiss HT 3-12x56. Arve. (vidermann)
  2. http://www.mil-rad.com/scope_ring_calculator
  3. Heisann Noen som vet om Leupoldbaser er å oppdrive til svenskmauser M96/38 Husquerna ? Har kommet over noen QR baser som skal passe Mauser mod.96, men er det til SvenskMauser M96 ? http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=801" target="_blank" target="_blank I følge Magne Laderø brukes baser til M98 vanligvis til M96, noen som vet ?
  4. vidermann

    Leupoldbaser

    Heisann Noen som vet om Leupoldbaser er å oppdrive til svenskmauser M96/38 Husquerna ? Har kommet over noen QR baser som skal passe Mauser mod.96, men er det til SvenskMauser M96 ? http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=801" target="_blank I følge Magne Laderø brukes baser til M98 vanligvis til M96, noen som vet ?
  5. vidermann

    Mausertråd ??

    Hei Var det ikkje ein Mausertråd her engang ? kan ikke finne den..... Link ?
  6. vidermann

    Mauser M67

    Hei Skal bygge om M67 feltmauser`n til jakt/postering og lurer på hvilken Loupold stålbaser som passer, noen som vet ?
  7. Hei Skal bedde ei svenskmauser M96 kal.6.5 i ny fiberstokk og lurer på hvilken type beddemasse eg skal bruke og hvor eg får tak i. Noen som vet hvilken type som er best å bruke og som ikke er for hard/myk men sterk og som kan brukes ved fremre rekylklaff
  8. Hei Skulle ha byttet avtrekker på en Husquerna svenskmauser, er det noen plass dette er vist ?
  9. Hei Er det noen som veit kor eg får tak i svart syntstokk til small ring svenskmauser`n min. Det er en Husquerna M96 frå 1943 omtrent ubrukt.
×
×
  • Create New...