Jump to content

chevy

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

chevy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som vet hvor jeg kan få tak i Magasin pad og magwell/ jetfarrel til en Padini GT9. Eller link til en nettside?
  2. Da var de første patronene ladet og skutt gjennom kronograf. snitt på 5 skudd 1308 f, sek faktor 327 19gr Vv 110 og col 41 Kan sikkert gå ned litt og allikevel holde faktor.
  3. Noen ladedata på 340 da
  4. Takker for alle svar Tenker jeg starter med 20gr vv 110 og en col på 41, og tar det derfra Revolver er en S&W mod 29 med 6,5" pipe. Men kom gjerne med andre forslag
  5. Noen som kan hjelpe med noen startladninger til 44 Mag som holder faktor (275) Kuler H-N SWC 250 gr Hetter Fed LP 150 Krutt??? Hylser gfl
  6. Ny testrunde puttet i 6 stk på vanlig måte, og alle sa pang, begynte og bli litt bekymret en liten stund. Har sikkert vært noe fukt i kanalen og den gamle hetten. Takk for alle svar, og hjelp
  7. Noen som har noe ladedata for AccuBond 6,5-55 140 geain og VihtaVuori N 160. Skal brukes i en Blaser R8 med kappa løp (54cm hele lengden med kammer), og demper.
  8. Nei de gikk ikke av med nytt annslag, veken på andre eller tredje. Ja jeg har vasket hylsene i vann og salo og tørket de en times tid i ovnen på 40G. Registrerte ikke noe fuktighet i hylsen, men det var bare det jeg kunne se før jeg presset de. Kan jo ha lagt noe igjenn i kanalen som jeg ikke har sett eller sett etter. Ladet kunn 6 stk og gikk ut for og prøve. disse klikket alle. Prøvde så og lade 6 stykk til der jeg var litt forsiktig med og presse hetten så langt inn. Brukte nålen for large i hettesetteren. 1 klikk og 5 pang. Testet og 6 stk med fabrikk og alle funket.
  9. Hånd holdt RBCS. Men føler ikke at jeg er spesielt harhendt.
  10. Hylsen ligger helt i rammen sånn jeg ser det, men har ikke målt, og ja hylsene er 1 gangs skutt.
  11. Kan helt tydelig kjenne at hetten sitter litt dypere i hjemmelada en fabrikk ammo, men det er ingen eller liten forskjell på merke etter tennstiften på de som smalt, og de som ikke smalt. Det er ikke gjort moe modif. med revolveren. Fabrikk ny.
  12. Har ladet noen 38 spesial med federal tennhetter som ikke vil gå av. Virker som om hetten står litt for langt inn i hylsa, når jeg sammenligner med kjøpeammo. Presset noen nye der jeg prøvde og ikke sette hetten helt inn, og dette funket, Prøvde de i en s&w 686 6" kjøpt ny, skutt ca 500 kjøpe ammo uten noen form for klikk. Presse RBCS en stasjons. Noen som har en løsning på dette????
  13. chevy

    Baksikte Tanfoglio

    Takk skal prøve det, Fant ut at jeg må flytte siktet 0,385mm. Har forøvrig bestilt nytt sikte hos børselars.
  14. chevy

    Baksikte Tanfoglio

    Kan det flyttes på? eller skiftes ut til et som man kan lettere kan justere?
  15. chevy

    Baksikte Tanfoglio

    Skruen sitter i selve siktet som igjen sitter i et spor i sleiden. justerbart sikte er jo selfølgelig og foretrekke, noen formening om hvem som kan ha såt på lager, eller kan skafe?
×
×
  • Create New...