Jump to content

jonasmh

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

jonasmh's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har hørt "rykter" om at FSS også sender info til politiet om hvem som trener. Jeg synes det er flott. Da slipper vi at kriminelle psykopater kommer for å bli gode skyttere. Ellers er det fantastisk mange rare folk med rare meninger i alle foreninger. Pistolklubb er tydeligvis ikke noe unntak. Uansett kreves det medlemskap i pistolklubb for å ha pistol. Sånn er det nå bare.. Forklarer kanskje hvorfor det bare er et lite mindretall av medlemmene som er innom fellestreninger?
  2. Som i lovlig. Dumt å drite seg ut. 2000skudd sammen med våpen, i FG-skap som det står i loven er ikke særlig mye. Jeg vet ikke hva "særskilt godkjent" for oppbevaring av ammunisjon betyr. Hvis jeg kjøper meg en kasse 22lr, så har jeg brått 5000lr skudd og mellom 1000 og 2000 9mm :-S Det blir etter mitt skjønn mye hvis skapet mitt ikke er "særskilt godkjent".
  3. Hvilket skap er egnet til oppbevaring av 10000skudd +5000 .22lr?
  4. Er det lov å kjøpe magasin til pistol og rifle fra utlandet på internett? Og hva med kapasitetsbegrensning? Kan jeg kjøpe eksotiske AR-15 magasin, fungerende AK-47 magasin, 33skudds Glock magasin og magasin til min CZ75 lovlig over nettet?
  5. Høres bra ut. Og uansett...med medlemskap i Fredrikstad jeger og fiskeforening så er det naturlig å ta jegerprøva innen et par år uansett.(billig for medlemmer)
  6. Hvordan kan jeg få skutt jaktfelt? Må jeg ha jegerprøve, og eller være medlem i en jegerforening eller "rifle"-klubb. Kan jeg evt bare søke våpen med begrunnelse i at jeg skal bruke den til jaktfelt? Har ikke jegerprøva, men eier 22lr, og 9mm pistoler fra før..
  7. Grunnen til at de ble så korta var at patronene ble skjeve hvis jeg ikke trykte de langt nok ned.. (kulene kosta 50øre) Derfor fisker jeg etter synspunkter.
  8. Kjøpte en eske med 115grain RN fra XXL. Lada litt ammo med 4.2grain N320 krutt, og en settedybde på 27.7-28.1 Høres det greit ut?
  9. Takker for kyndig svar! Nå lader jeg 3,8grain n320 og 125 grain kule. (holder meg midt på tabellen i mangel av kunnskap og ikke minst utstyr.) Grunnen til at jeg lurer er at jeg hører at politiet bruker samme ammo til Mp5 og Glock. Og etter hva jeg har hørt skal en cz 75 tåle hard ammo..
  10. Hva blir klassifisert som +p+ med 125grn kule og krutt tilsvarende Vithavouri n320? Hvor mye krutt... Og hvor mye n320 må jeg lade før det blir farlig? takknemlig for gode svar
×
×
  • Create New...