Jump to content

åtejeger94

Members
  • Posts

    567
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by åtejeger94

  1. Når skal det sies at det er forskning som viser at ved dårlig fugleår så kommer det frem mye mere bryn fugl en svart. Det er noe. Tenke på:)

     

     

     

    Og løsningen er da å skyte ut de svarte som er der.... Er det dårlig så får man frede, heller ta ut rovdyra. Mat finner vi i butikken så det er ingen som lider noen nød når man ikke får skutt noen ryper eller skogsfugl

     

     

     

    Er jo det jeg har prøvd å si vis du har les tråden..

  2. Hadde en enorm og nesten ufattelig duejakt igår. Kjørte rek. På morran og fant en bra mengde duer på et trøska bygg jorde. Vurderte psyken til dua til meget bra og visste at her var det red letter day matriale (100fugl eller mer på en skytter)+noen til. Lite visste jeg var som var ivente. Starta og jakta 12.30.lokkefugl for dagen var 9 store pent skutte duer fra en jakt 2dager før. Var umiddelbar respons fra dua å de begynte å komme inn i små antall om gangen og ikke flokker. Altså helt perfekt. For å si det sånn. Den red letter day'n var iboks ca 15.25(andvender teller) og stor innrykket hadde ik begynt for fullt en gang. Var helt drøy pågang utover dagen. Gikk for tomt for skudd første gang rundt kl.17 å løp de 350m opptil bilen for å hente de få skuddene jeg hadde igjen der. Da de gikk tomt ca.18 var planen å komme meg hjemat å hente mer. Da fant jeg ut at jeg hadde klart å putte bilnøkkelen i en lomme på shortsen som hadde hull iseg. Så den var jo så klart borte,arg. Ringte fruen å spurte om kunne frakte med flere til meg å det kunne hun men ikke med en gang da hun var opptatt med ungan å sånn. Satt å så på duene som rett å slett bombanderte inn på lokkefuglene en time før hun til slutt kom. Var rimelig frustrerende å bare sitte å se på. Var igang igjen kl.19 og fikk et 40 talls fugler fram til kl.20. Fikk 1 til fra 20 til 20.45 som jeg ga meg. Etter å fått lett litt mere idag etter skutt fugl samt rydda opp ferdig etter meg så har 258 ringduer blitt med hjemat. Regner med at det er ca 6fugl som er skutt bort. Telleren min sto på 264fugl da jeg ga meg så dette antallet stemmer nok rimelig bra. Hadde jeg hatt skudd mellom 18-19 kan jeg med 100% si at jeg hadde skutt over 300 fugl. Uansett tenker jeg ikke på dette å er så klart stor fornøyd med gårsdagens storfangst. Min klart drøyeste ringduejakt opplevelse. Helt rått!

     

    Ikke for å være kritisk men har du et bilde? Dette var jo et helt sinsykt resultat!! Gratulerer så mye:)

  3. Har hatt en fin start på duejakta med til nå 217 felte på 5turer (61,33,82,13 og 28stk) fordelt på en jeger. Ser fram mot fortsettelsen :D

    Skitt jakt folkens!

     

     

    Utrolig resultat!!:) hvor i Norge jakter du?:)

  4. Vil forøvrig anbefale folk å skyte mye på bane før jakta jeg har skutt siden mars begynner å nerme med 5000 skudd før jakta starta igår. Og jeg skjøt mye bedre i år en i fjord, 29 duer men kun 4 bommer ble skikkelig overraska selv! GØY!!

  5. Jeg brukte de patronenen i vinter skjøt 10 rever å fy for en effekt! Er samme effekten som v-max liten inngang å et krater av et utgangshull. Anbefaler de på det varmeste. Vis man ikke skal ha skinnet selvfølgelig;)

×
×
  • Create New...