Jump to content

Aakre

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aakre's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har en Tikka T3 6,5x55 med ettermontert lyddemper. Min far har en hel eske full av "presisjonspatroner for Krag og Mauser" oppladd for baneskyting. De har hastighet vo midd 770 m/s. Ladet med progressivt NC-krutt. Vil lyddemperen tåle disse?
  2. Aakre

    Marlin 70P SS

    Jeg kan fortelle at jeg har våpentillatelse for det
  3. Aakre

    Marlin 70P SS

    Tenker på å kjøpe med denne salongen fra Marlin: http://www.pvas.no/?PageID=2165&ItemID=1593 Det som er snedig, er at den er delbar, samt at den veier bare 1,5 kg, og må være ypperlig under toppskarvejakta. Snedig å ha i sekken som et sekundærvåpen. Er det noen som har erfaring med denne?
  4. Da har jeg vært på bedømming og det ble gull! Poengsummen ble faktisk 130,5 så det var akkurat
  5. Takk for det skikkelig artig å ta en slik en på eget terreng. 3 6-takkeren på rappen på det området
  6. Dette blir utrolig spennende! Så kjem det store spørsmålet, bør jeg kappe, eller beholde skallen i forhold til beste poengsum? vet at njff anbefaler hel, men når jeg ser innpå forumet her, er det delte meninger. Kan jeg evt. ta en ny bedømming med kappet skalle hvis det ikke er gull?
  7. Vidda er liten på denne da.. det er litt synd. men vi vente i spenning! Har vekta å målan oppom
  8. Var denne ment til meg? Denne har lite mellomrom mellom stengene, gir dette utelling? Jeg har forøvrig tatt mål og vekt. Den veier 514 gram med hel skalle. Poenggrunnlaget blir da 424 gram x 0,25 = 106 poeng. Gjennomsnittet av stengene (målt med rosekranser) er 26 cm. Som jeg har forstått skal dette deles på 2 og da blir det 13 poeng. Da havner jeg på 119 poeng, får jeg full pott på skjønnsmessige vurderinger hvis jeg er så heldig blir det 128 poeng, og to poeng unna gull, noe som ville vert veldig surt Er det noe mer som spiller inn?
  9. Skøt denne bukken i bukkejakta i år, en kjempefin bukk. Håper på en medalje. Det spesielle er framtaggene, som er utrolig lange.
×
×
  • Create New...