Jump to content

memyselfandI

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by memyselfandI

  1. Noen ganger gjør de det. Men det gjør de vist ikke før en dag eller to før kurset starter virker det som.
  2. Bikkja er godkjent og vel så det. Det er kanskje verre med eieren... Det er den videregående delen som er aktuell, skuddplass undersøkelse, lovverk, osv. Dette med tanke på ettersøk for det offentlige, mot betaling og slikt. @villreinjegeren Vet du om det er tenkt noen slike kurs i Mjøsområdet eller sentralt østlandet i år? NSHK skal ha et i Selbu, men det er både langt unna, og datoen passer egentlig dårlig.
  3. Er det noen som vet om videregående ettersøkskurs i Østlandsområdet som skal arrangeres i år?
  4. I stedet for å lage en ny tråd bruker jeg denne, selv om den er noen år gammel. Har en CZ mod.2 med en stokk som definitivt har sett bedre dager, vurdere derfor å kjøpe en ny stokk til den. Passer en stokk til CZ452 på en mod.2? Tenker på skrueavstander og underbeslag. Ida
  5. Nei, det stemmer vist. Litt OT, men har det alltid vært slik? ser det er lov med anatomisk grep også. Mente det ikke var lov heller før.
  6. Men det er tillatt i revolverfelt. Bare hvis den går i kassa, så hvis du kjøper en med såpass langt løp at den ikke passer i kassa så er problemet løst.
  7. Ser ingen problemer med dette, men hadde jeg vært deg så hadde jeg søkt om .38 revolver til revolverfelt, slik at du kan kjøpe en .32 pistol som er lik din .22 ved en senere anledning hvis du skulle få behov
×
×
  • Create New...