Jump to content

kim@kimbratteli.no

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

kim@kimbratteli.no's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ikke uenig i at dette var meget god service. Jeg sparte 10.000 på å kjøpe min sig sauer p226 x-six Black and white. Dette ble for mye penger, så HH var eneste alternativet. Hunters House har møtt folk på Gardermoen ved problemer på våpen. Ikke verst service det heller. Ps. Mine to andre våpen er kjøpt i Norge
  2. Jeg mottok faktura på mail. Brukte den ved betaling. De trenger fakturaen ved beregning av mva.
  3. Det stemmer. Jeg fulgte med på pakken og så fort jeg leste at den var til importvurdering, ringte jeg. De fortalte at de trengte original søknad og faktura fra HH. Bare en ting som Jeg har tenkt på i ettertid. HH sendte varen med Posten. De sendte den som en del. Har lært i ettertid at dette ikke er lov. Den skal sendes i to deler. Videre dekker ikke posten tap eller skader for mer enn 10.000,-. Sikkert derfor det stod Sportsutstyr kr 4.800 på følgeseddelen på pakken.
  4. Takk igjen! Nå har jeg snakket med Magnum Research. De hadde sikter, grep og fjærsett. Ser ut til at flere deler i pakken på Midway. Får kanskje spørre om Tune up kit.
  5. Har snakket med Carl Walther GmbH. De hadde ingen ting på lager og kunne ikke si når de fikk inn mer Noen som vet om andre som kan ha deler til DE?
  6. Du har helt rett - første gangen svarte de nok for å slippe arbeid Fikk nytt svar i dag. Det er lov å sende våpen, men må sendes i 2 pakker. Mitt problem vil heller være at våpenet har en verdi på over kr. 10.000,-. Du får ikke dekket mer dersom noe skulle bli skadet eller borte. Saken er grei for min del - jeg tar bilen og henter selv
  7. Snakket med posten for å sjekke hvordan ting fungerer dersom noe blir borte. Tenkte på forsikring etc.. Hun spurte hva jeg skulle sende hvorpå jeg svarer våpen. Det har ikke posten lov til å sende, var svaret jeg fikk. Betyr det at dersom noe blir borte, så sliter man litt dersom det er et våpen som er sendt ulovlig med posten? Er dette også grunnen til at Hunters House skrev "Sportsutstyr" på pakken jeg mottok fra dem?
  8. Hvilke peltor aktive bruker du?
  9. Har nettopp investert i Peltor ProTac II. Passet på salget som var på xxl og fikk dem til ca 1250 (veil. 1790). Kan hende noen synes de er litt store, men fungerer helt suverent! Absolutt verdt pengene!
  10. Du får ringe å snakke med Espen. Vet han har tatt inn to stk XIX. Den ene er min Disse er i sort finish begge to. Har også tidligere snakket med Våpen søylen i Bergen. De kunne skaffe en i Gold, men har ikke tenkt til å bruke 40.000 for en DE.
  11. Da jeg leverte min siste søknad, begynte vi å diskutere det som nå har skjedd med alle søknader på HA-rifler. Der ble jeg fortalt at alle slike rifler ville bli forbudt. Problemet er ikke bare det som har skjedd i sommer, men at man ikke har behov for å jakte med slike våpen. Nå jakter ikke jeg selv, så dette vet jeg ikke noe om. Jeg har ikke noe annet å vise til, så vi må vel vente å se hvor dette ender. De virket meget overbevisende, men fortsatt kun deres mening i saken.
  12. Etter hva jeg har forstått vil halvautomatiske rifler bli ulovlig. De som allerede eier et slikt våpen kan fortsette med dette, men vil jo ikke kunne selge. Betyr vel da at man har investert i dyre våpen og at man ikke får frigjort midler dersomman skulle trenge dette. Er jo utrolig trist å tenke på at det skal bli slike endringer pga en enkelt hendelse.
  13. Nesten alle Feinwerkbau skal ikke ha noe i kammeret!
  14. Så langt har jeg hørt at man ikke skal tørrklikke med pistol, men enkelte er laget slik at man ikke skal bruke noe som helst i kammeret ved tørrklikking. F.eks Feinwerkbau AW93.
×
×
  • Create New...