Jump to content

seigemann

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

seigemann's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei igjen. Da har jeg avslaget i hende. Søknadene ble avslått med den grunn at de ikke kan se at aktiviteten min "oppfyler kvoten til aktivitet for de omsøkte våpen". Mulig jeg har missforstått, men trodde jeg hadde nok aktivitet. Det står ikke om det er manglende treninger eller stevner som er problemet. Er det manglende aktivitet til å være mosjonsskytter de evt. mener? Var det jeg fylte ut at jeg var. Jeg la ved dokumentasjon på 3 interne og to approberte stevner, samt bekreftelse på aktivitet fra klubbens treninger. Jeg la ikke ved aktivitetslogg, da det er litt styr å få til, men kan sikkert skaffe det hvis det er nødvendig. Har jeg grunnlag for å klage? Evt hva skriver jeg? Takk for svar!
  2. Og walthern er kjøpt med langt løp, så tror ikke den går i kassa.
  3. Takk for raske svar! Deltar på stevner både i og utenfor klubben ja. Tenkte på det med 45. Og 9mm tidligere, men prøvde å argumentere litt på søknaden for å kunne ha begge. Fikk godkjent både 9 og 45 første gang jeg søkte på håndvåpen, men solgte den .45en jeg kjøpte da.
  4. Hei. Jeg er litt usikker på regler for søknad og erverv av våpen, og klarte ikke finne noen tråd med et godt svar for meg. Jeg er innehaver av full jaktgarderobe eller hva det nå heter (6 våpen), og har tre håndvåpen. Disse våpnene er en p22 (.22lr), en glock 17(9mm) og en s&w 686 6"(357 mag.) Jeg har deltatt på en del stevner både i og utenfor de to klubbene jeg skyter i, og jeg skyter 2 ganger i uken på vanlig trening. Jeg sendte nylig avgårde søknader på en liten .380 til spesialfelt og en 1911 .45 til militær (glocken er registrert til grov). jeg er 23 år og har skutt med pistol de to siste årene. Jeg har jaktet siden jeg var 18. Det er nå en måneds tid siden jeg leverte søknadene, og jeg dro derfor ned til politikammeret for å se om søknaden kanskje var ferdig (har hatt litt tull med posten). Der fikk jeg beskjed om at det tok så lang tid fordi de var nødt til å se an om jeg hadde behov for så mange våpen i forhold til min unge alder, og at jeg nok måtte regne med i alle fall ett av søknadene avslått av denne grunn. Kan politiet avslå søknadene mine fordi jeg er ung, selv om jeg har et relativt høyt aktivitetsnivå? Og er tre håndvåpen definert som mye? Hva kan jeg evt. gjøre ved et avslag? På forhånd takk for svar!
×
×
  • Create New...