Jump to content

jegermartin

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About jegermartin

  • Birthday 12/11/1991

jegermartin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for gode svar:) Men det med at du kan jakte så langt det står vann, skjønner jeg ikke helt!
  2. Hei! Er gald i sjøfugljakt men har ikke blitt så mye fordi jeg ikke kan reglene og ikke vet hvor. Vet at du 2 km fra land eller nærmeste øy, kan jakta fra båt med motor. Problemet er at jeg ikke vet hvilke øyer og hvor på fastland jeg kan jakte! Er det noen som vet om nettsider der jeg kan få svar på mine problemer? Martin Nilsen
  3. hei! Kjøpte Remingtonen 870 pumpehagle idag!veldig fornøyd:)akk for gode råd:)
  4. takk for tips:) Ser ut til jeg går for remington 870 på grunn av pris og formålet jeg skal bruke den til, og beholder valmeten.
  5. Takk for tipset! Kan jo beholde valmeten og feks. kjøpe ei rem 870 til rådyr og gås. Regner ikke med og kjøpe rifle innen de nærmeste årene, men likevel skyte rådyr. Da er nevnte rem 870 et bra valg!
  6. Har testet med de beste patrone som: Black Cloud, remington og Royal men kan jo prøve andre. kan jo skifte spørsmålet jeg først stilte til: Tips til hvilke hagle jeg kan kjøpe i 12/89.
  7. Kjøpte den for 2 år siden, da var den skutt rundt 50 skudd, men hadde stått lagred i et skap i noen år så den er nok ikke gamlere en 2000. Nei ikke så ekstremt mye men har testet like patroner 70 og 76 patroner og kunne virkelig se forskjell!
  8. Hei! Tok jegerprøven for omtrent 1 år siden. kjøpte meg ei Valmet O/U 12/70. Er veldig fornøyd med den men merker også at det er ei 12/70, samlingene på større avstander blir betydelig dårligere en 12/76. Jakter det meste som er lov med hagla såer egentlig på utkikk etter en alrounder. Har dere tips til hva jeg kan kjøpe? Prislappen legger jeg på 5-6000 kr. kan også bytte Valmeten! _____________________________________________________________________________________________________________ Ingenting er for sent, ingenting er for tidlig og angre på vis ammon ligger heime!
  9. ok! Det at den er gassdreven, betyr det at den må påfylles gass med gjevne mellomrom?
  10. hei! Har sett på flere typer halvautomatvåpen. Ut fra egenskaper ved Baikal MP-153 og pris på: http://www.beverensport.no/default.pl?showProduct=4226&pageId=1501 Er det noen som har noe positivt/negativt og si om denne halgen?
×
×
  • Create New...