Jump to content

Foddnar

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Foddnar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Heisann! Er det nokon som har erfaring/kjennskap til SAVAGE 16 TROPHY HUNTER XP 308WIN? Blir solgt som pakke hos Intersport og g-sport ser eg, med kikkert, til 8999,- . Weaver 3-9x40 kikkertsikte, reknar med at det er rimelige greier, men det fungerar vel? Er det frittliggande løp på dessa? har skjønt at det kan vera ein fordel, har 0 peiling på rifle! Er det andre pakker i denna prisklassen, opptil 12000,-, som bør vurderast istaden for denna? Hjort og reinsjakt, og kanskje ein uheldig rev.
  2. Hei! Kor kan eg få kjøpt fleire chokar til mi Lincoln Premier Luxus hagle? Har det følgte med Syl, 1/4 og 1/2 TRUR eg. Er det godtnok til bruk på leirduer, rype og rev?
  3. Spørst om eg må investera i ein sånn ein og dao, men trur eg får klara meg med det eg ha med det fyste
  4. Går bra! Er vel ikkje SO står forskjell?
  5. Åååååja, da skjønna eg. Trudde du meinte løp, kolbe, forskjefte og sånn Trur ikkje eg tørr og opna noko meira enn det, da får eg heller senda ho so ho får seg ein skikkelig "vask"
  6. Jada, får prøva meg litt fram Kvifor ikkje demontera hagla?
  7. Skjønnar Eg prøvde å surra ein sånn liten tøylapp som følte med rundt bommullsdotten, det gjekk, men det finst vel bedre måtar å gjera det på..
  8. 1: Over og under. 2: Lincoln Premier Luxus, 10000kr klassen. 3: Jakt og leirdue ja! Eg har ein slek bommulsdott som eg kan skru på på pussestokken, skal eg ha noko ekstra utattpå den eller skal eg smøra den med olje som han er? takk for svar!
  9. Har nett kjøpt mi første hagla. Pussesett er og kjøpt, MEN eg har lese litt rundt om, men finn ingen detaljert forklaring på korleis eg skal pussa hagla. Kor ofte må det gjerast? Om nokon ville ha skreve ei detaljert forklaring hadde det våre fint! Eg har eit Gunslick pussesett, det burde vel vera nok?
  10. Ok, da får me venta å sjå Var ein tur på jakt i dag, null fangst, men prøvde eitt skudd og hagla er ikkje fult så hardknekt som dei første gongene! Om ein tek bra vare på hagla så held ho vel ganske lenge? Litt off.topic: Kan nokon gje meg ein detaljert beskrivelse på korleis eg skal gå fram for å pussa hagla etter bruk? Har eit Gunslick sett om det er nokon som kjenner til det. Takk for svar!
  11. Skal ikkje låsen til midten? Eg har brukt ein del forskjellige hagle, som er lånt, meinar at låsen hart stått på midten på alle ?
  12. Burde eg pussa over hagla før eg brukar ho og? I og med at ho er ny og innsmørd med "lagringsfeitt" ?
  13. Ok Kvar skal eg smøra oljen? Kan eg bruka Ultra-Lube Gun Oil?
  14. Fjoh, høyres bra ut! Da får eg prøva å knekka ho nokon gonger når eg har fått nokon klikkpatrone Takk for svar!
  15. Hei! Eg fikk i dag mi første hagla, Lincoln Premier Luxus! Har spard lenge og gleda meg veldig til å denna i hus. MEN, når eg fikk satt sammen hagla merka eg at eg måtte bruka utruleg mykje makt på å brekka ho, er det vanleg at det skal vera nødvendigt? Og ja, eg tok til sides den "låsen". Og det er eit problem til, den "låsen" går ikkje heilt tilbake til midtpå, den stoppar sånn at heile nummer vises... Har prøvd å løsna chokane og, men dei satt bom fast!?? Kan nokon svara meg på kvifor det er sånn og kva eg eventuelt kan gjera? Gleda meg veldig til jakti og leirdueskyting, so detta var litt nedtur...
×
×
  • Create New...