Jump to content

Haug

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Haug's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Haug

    Benelli Supernova

    Har trålet youtube en del, men eneste han forklarer der er tennstempelet. Nice try though! Bolt carrier: Sluttstykket Bolt: Sluttstykkehodet
  2. Haug

    Oppdrag

    Hei, skulle gjerne hatt noen til å lade 6 røde shells med bly/stål (vekt simulering), disse skal ikke avfyres. Du kan erstatte kruttet med sand (helst noe lettere), men må kanskje en wad til for å simulere den framtunge vekten av standard ammunisjon. Disse skal brukes i high-speed fotografering. Røde shells med gull/messing farge. En brukt primer med tydelig stempelmerke må brukes. Lurer på om det er noen i Trøndelag som har lyst til å gjennomføre dette. Skal selvfølgelig betale for bryet. Eneste problemet er; kan jeg stole på vedkommende som gjør det? Eller skal jeg bare gjøre det med live shells på en sikker plass i ufarlig retning?
  3. Haug

    Benelli Supernova

    Eller for lite rom i hodet mitt, burde jo skjønt hva du mente men måtte sjekke om du var seriøs når det kom til et helt tørt sluttstykke, uansett takk for svar! Første drawback jeg har kommet over på dette våpenet, skulle gjerne ønsket å ta ut bolten å pusset denne også engang i blant.
  4. Haug

    Benelli Supernova

    Hva mener du med tørt sluttstykke? No water, eller no oil? Sikkert bare jeg som mistolker det du skriver, it happens...
  5. Haug

    Benelli Supernova

    Hehe, ja gjelder nok de fleste, men denne falt nok mest i smak fordi jeg liker utseende og litt fordi forsvaret bruker den. Men, et spørsmål, tennstemplet er lett å fjerne men har noen problemer med bolten, noen som har et tips som gjør at jeg slipper å levere den tilbake for reparasjon?
  6. Haug

    Benelli Supernova

    Det ble en Supernova. Førsteinntrykk: 1. Veldig moderne design. 2. Plastikk, lett, men fortsatt stødig og solid. 3. Elsker det faktum at det er roterende bolt på sluttstykket. Minner meg veldig om 416/417. Føler meg litt sikrere. 4. Enkelt å tømme kammeret med knappen under skjeftet. 5. Adsam på haglen er utrolig enkel, nesten så det gjør det selv. 6. Fant ikke ut hvordan jeg fjerner bolten under adsam, har ikke prøvd så veldig hardt, skal ikke ødelegge det heller. Noen tips? 7. Likte at det fulgte med forskjellige skiver du kan legge imellom kolben og resten for å endre vinkel/høyde. Har ikke rukket å skutt med det enda, blir til jakta i helgen. Har testen noen klikkpatroner, men virker som SN spiser opp biter av de.
  7. Haug

    Benelli Supernova

    Ingen som vil hjelpe en stakkars tacticool dude?
  8. Haug

    Benelli Supernova

    Vurdere sterkt denne haglen fremfor Remington 870, men har problemer med å finne utstyr som selges til Supernovan. Tenker da mer på pistolgrep og picatinnyskinner. Noen vet om noen kjekke linker? ("Tacticool", I know, men er delvis "skadet" av Forsvaret og vil ha noe som ligner litt på eksen min, HK 417)
×
×
  • Create New...