Jump to content

bikerdude73

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

bikerdude73's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Heisann. Jeg har en ganske liten leilighet så det er litt problematisk for meg å finne plass til å lade. Lurte på om det er mulig å kjøpe et bord på størrelse med et kjøkkenbord som kan være greit til lading? Eller må en for eks bolte seg fast i veggen med 2/4 bjelker og legge en kraftig plate over dette? Har en liten inbod men den blir for liten pluss at jeg lagrer ved der, noe som ikke går greit sammen med krutt.. Tar imot forslag på dette.
  2. Den der var absolutt en god mulighet! Jeg får levere våpensøknader så får vi se hva det blir til.
  3. Dette er og noe jeg har sett på i over 1 år nå. Men så kommer jo sikte og montasje utenom. Kan vel begynne med et billigt sikte for så og spare til et bedre et antar jeg. Kan en montere sikte selv? Eller må det leveres til børsemaker eller xxl?
  4. Det er slike kjøp jeg er ute etter. For eks billig 357 magnum og 44 magnum. Kanskje en revolver i cal 22 eller en pistol til spesial klassen. Lurer på å levere flere søknader om ikke så lenge for så å sitte å vente på gode kjøp. Jeg er ikke rik på noen måte, men vil gjerne prøve dette med revolver. Det å plassere meg høyt på lista på stevner bryr jeg meg ikke om. Vil bare ha det moro.
  5. Heisann Jeg har en CZ222 som er veldig god og presis. Prøver å lade til denne selv. Har og ei Hagle og en gammel BRNO salongrifle. Jeg kunne tenkt meg en billig storviltsrifle. Men er usikker. Jeg er og interessert i for eks en gammel rifle. Krag Jørgensen eller noe. Blir ikke noe storviltsjakt på meg pga dårlig råd. Men tar gjerne mot råd om hva slags kaliber jeg bør søke på i rifle. Eller råd om det å ha en gammel rifle som en kan leke seg med. Forstår det slikt at en Krag ikke kan brukes til storviltsjakt og har en sjelden ammo. Jeg skal sette i gang med å lade selv hele tiden, men må jo kunne får tak i ammo til en evnt gammel rifle. Hvis det er mulig å få tak i det en trenger for å lade til en gammel rifle fra for eks 2 verdenskrig eller tidligere. Så er jo dette intersangt hvis en kan kjøpe en slik rifle billigt. Tar gjerne imot råd og forslag ang dette.
  6. Heisann. Jeg har skutt litt med pistol nå i ca 2 år. Har en Walther GPS 22 og en CZ75B. Har montert justerbare sikter på CZ'en og ser frem til å teste dette. GSP'en funker fint, men tror den bør kikkes over ang avtrekk. Der har jeg en kar som kan hjelpe. Det jeg lurer på er hva en kan få tak i billigt av revolvere. Jeg er og usikker på hva de ulike klassene er på konkuranser. Har bare deltatt i Fin felt, Militær felt og Hurtig med Fin og Militær. Men kunne tenke meg for eks 357 og 44 magnum. Kanskje en 22 revolver. Jeg er pensjonert så har ikke mye cash. Vil evnt kjøpe brukt for å spare penger. Jeg skal og begynne å lade selv. Har det meste av utstyret, men må klatre over en mental sperre først. Har jo ikke lyst til å gjøre noe feil. Dukker det noengang opp billige revolvere som samtidigt er bruktbare? Ikke så viktig for meg å bli god, mer viktig å ha det moro!
×
×
  • Create New...