Jump to content

Hira

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Hira's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tusen takk for svar! Hva med felt da? hva er best av disse tre? jeg skal jo ha en 9mm på ett litt senere tidspunkt. regner da med at dette er ett mye mer fornuftig kaliber til praktisk.. kan heller se etter ett våpen som egner seg bedre til det formålet da.. men hva med som ett millitærfelt våpen? ruger'n?
  2. God kveld til alle dere her på kammeret. Da var våpensøknaden godkjent og en 45 står for tur.. Har lurt litt på hva jeg skal kjøpe og til nå tipper jeg litt mellom Ruger Sr 1911, Para-Usa Big hawg og Tanfoglio Witness 1911 Sp.C 45... http://www.borselars.no/vapen/pistol/fe ... -13cm.html" target="_blank http://www.pvas.no/?PageID=3679&ItemID=3381" target="_blank http://www.alms.no/produkt.cfm?a=product&b_id=1123024" target="_blank De er jo opprinnelig i samme prisklasse. men nå har pvas ryddesalg på big hawg'en så den blir en del rimligere. Jeg ønsker en pistol som egner seg godt til både felt å praktisk skyting. Noen gode tips fra dere som er litt mer inn i gamet ? Mvh Hira Ny i konkurranse gamet.
  3. Heisann folkens . Det her blir vell min første post, etter at jeg har fått mitt første håndvåpen vertfall Hadde nå bare våpenet fungert som det skulle . Jeg bestilte nemlig en beretta 87 fra winge våpen , men så skulle det ha seg sånn at de ikke fikk dette inn før til april / mai . Da jeg ikke ville vente til da , spurte de meg om jeg kunne være interessert i en pent brukt Beretta 89 . jeg takket ja å ventet i spenning , så skulle jeg prøve våpenet da ... da fikk jeg over 50 % klikk . Jeg kjøpte ny type ammo og pusset våpenet grundig , håpte på att det nå skulle bli bra ,Men nei ... skyter langt flere skudd mellom hver klikk nå da .. Var akkurat ute å testa å fikk prella av 50 skudd , deriblant kanskje 7 klikk ... Er vell mildt sagt missfornøyd med kjøpet men jeg skulle jo bare prøve dette våpenet for å se om jeg kunne tenke meg det i steden. Så jeg har mulighet til og sende det i retur om jeg ikke er fornøyd . Men saken er att jeg i utgangspunktet liker våpenet , og har lite lyst å måtte vente å styre med å fikse nytt våpen . å håper da det kanskje kan være en liten feil det er mulig å rette ... Det er akkurat som om patronen ikke kommer inn i løpet på en skikkelig måte , så sleiden ikke kommer helt frem . noen ganger går sleiden helt frem, men bare klikk og ingen pang legger ved ett bilde, alle hjelp / forslag settes stor pris på Mvh Marius
×
×
  • Create New...