Jump to content

alekk

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alekk

  1. Ble 2 duer på meg idag. Dette på et jorde som enda ikke er treska. Nabojordet er treska, satt en haug med gås og mange duer der. De som kom over til meg (godt over duene) gikk ned på lokkeduene. Herlig form for jakt! Fornøyd med 2 duer idag på ikke treska jordet! Blir bra når dette raps-jordet blir treska!
  2. Jeg har en hveteåker samt en rapsåker som enda! ikke er treska. Det er oppholdsvær idag, i morgen og fredag (ihvertfall meldt sånn). Er det noe sjangs nå da for at de blir treska før helga? Hadde vært supert med litt skytetrening på duene, før 10.September og rype-skogsfugl jakta!
  3. Hei! Jeg jakter due i Oslo/Akershus området, nærmere bestemt Skui området i Bærum. Har hittil i jakta hatt problemer med å få duene ned, de snur enten rett før der jeg sitter, eller så flyr de rett over og snur, men kommer aldri på skuddhold. Jeg bruker kun lokkeduer, ikke noen karusell eller lignende. På jordet jeg sitter på er det Raps, mens nabojordet har hvete. Sitter på en ''skoglinje'' som skiller de to åkrene. Rapsen er ikke veldig høy, så her setter jeg lokkeduene rett ut. Setter også noen duer på nabojordet, der hvor hveten har lagt seg. Men har som nevnt ikke opplevd at de viser interesse. Noen tips? Burde jeg vente til de tresker åkrene? Og veit noen når sånn ca de tresker rapsåkre og hvete? Takker for svar!!
×
×
  • Create New...