Jump to content

Tobias

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tobias

  1. Hei, prata med våpenkontored i Follo nå i dag. og de sa det er den Folkeregistrerte adressen som skal skrives på søknaden, det kan jo være greit å spesifisere på førsteposten da det er en del som ikke bor på folkeregistrert adresse i f.eks studie tid elelr av andre grunner og muligens lurer på dette?

  2. Hei, lurer på adresse på søknaden.

     

    Er student så bor ikke på folkeregistrert adresse, såvidt jeg har skjønt må søknaden leveres på folkeregistrert adresse (Follo politidistrikt i dette tilfellet)

     

    men under adresserubrikken.. skal jeg da skrive adressen min i studietiden (Vestfold) eller skal jeg føre opp folkeregistrert adresse?

  3. Etter hva jeg har hørt (og det høres fornuftig ut for meg) kan en kule overstabiliseres. På lange avstanders skyter du over målet og kula daler nedover, dette gir kula en nedovergående retning. men dersom kula er overstabilisert vil selve kula peke i samma retningen som den pekte da den forlot pipa. altså vil kulespissen peke rett frem/svakt oppover mens bevegelsesretningen vil være nedover og kula vil da treffe målet "sidelengs".

  4. Hei, hadde hagla en tur og skøyt lærduer med den. Tror ikke den har vært trykktestet for stål men den har vært og skutt stål flere ganger før. Etter 52 skudd (denne dagen) løsna løpet som vist på bildet.

     

    noserialcrop1.jpg

     

    Det er en valmet 12/70 som pappa har fått av farfar og jeg lurer på hva det vil koste og eventuelt fikse dette (og trykkteste den) da jeg ønsker å registrere hagla over på meg.

×
×
  • Create New...