Jump to content

Tobias

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tobias

  1. Jeg ringte til follo lensmanskontor i dag for å høre om halvauto og han sa at de ikke hadde noen ide om når behandlingsstansen ville opphøre, men han regna med den kom til å vare frem til sommeren/høsten.
  2. Hei, prata med våpenkontored i Follo nå i dag. og de sa det er den Folkeregistrerte adressen som skal skrives på søknaden, det kan jo være greit å spesifisere på førsteposten da det er en del som ikke bor på folkeregistrert adresse i f.eks studie tid elelr av andre grunner og muligens lurer på dette?
  3. Etter Remingtons kalkulator har .308 ca 1400Joule på 500 meter, og .300 winmag har oppmot 2200 Joule på 500 meter. begge med 180grs kule. Dette er da med Remington fabrikkammo http://www.remington.com/pages/news-and ... stics.aspx http://www.kylesconverter.com/energy,-w ... -to-joules
  4. Hei, lurer på adresse på søknaden. Er student så bor ikke på folkeregistrert adresse, såvidt jeg har skjønt må søknaden leveres på folkeregistrert adresse (Follo politidistrikt i dette tilfellet) men under adresserubrikken.. skal jeg da skrive adressen min i studietiden (Vestfold) eller skal jeg føre opp folkeregistrert adresse?
  5. 50 meter rør? hadde det ikke da bare vært lettere og smelle opp en halvmeters høy levegg av disse platene? det blir vel neppe serlig mobilt uansett?
  6. Etter hva jeg har hørt (og det høres fornuftig ut for meg) kan en kule overstabiliseres. På lange avstanders skyter du over målet og kula daler nedover, dette gir kula en nedovergående retning. men dersom kula er overstabilisert vil selve kula peke i samma retningen som den pekte da den forlot pipa. altså vil kulespissen peke rett frem/svakt oppover mens bevegelsesretningen vil være nedover og kula vil da treffe målet "sidelengs".
  7. krympa på? kan ihvertfall nå ta løpet ut og inn av kassa der uten noe som helst muskelkraft.
  8. ja derfor jeg posta her, ser ingen synelig bul på pipa og hagla har skutt noen hundre stålskudd allerede tror jeg, men ingen som vet hva det vil koste å få dette fikset? tror ikke produksjonsfeil og reklamasjon gjelder på en hagle farfar har kjøpt for gud veit hvor lenge siden =)
  9. Hei, hadde hagla en tur og skøyt lærduer med den. Tror ikke den har vært trykktestet for stål men den har vært og skutt stål flere ganger før. Etter 52 skudd (denne dagen) løsna løpet som vist på bildet. Det er en valmet 12/70 som pappa har fått av farfar og jeg lurer på hva det vil koste og eventuelt fikse dette (og trykkteste den) da jeg ønsker å registrere hagla over på meg.
×
×
  • Create New...