Jump to content

carver

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by carver

  1. carver

    Deler til KV67

    Dagen helt på forumet, for min del ihvertfall! pm er sendt.
  2. carver

    Deler til KV67

    Rifla skal ikke konverteres til en m98, men tilbake i den originale kv67 stokken. Inspirasjonen er alfa73 sin m67. Det hadde sikkert vært like så greit å kjøpt seg en m98, eller forsåvidt en remington 700 for å bygge på og leke seg med. Men nå har det seg slik at jeg har denne rifla, som står i en konkurransestokk, og den originale stokken liggende. Mangler bare noen deler. Rifla har jeg arvet fra min avdøde svigerfar, så den er jeg nødt til å beholde eller så blir svigermor grim å ha med å gjøre. Men å sette den tilbake i org stand fikk jeg lov til, så da kan jeg i det minste bruke rifla til jakt.
  3. carver

    Deler til KV67

    Hei. Jeg har startet på ett prosjekt med å restaurere en gammel KV67 som har vært brukt som konkurransevåpen. Tanken er å få den ut av konkurransestokken den står i og tilbake i en original stokk. Stokken med overskjefte har jeg, men jeg ser nå at jeg mangler den bakerste ringen for å låse fast overskjefte i bakkant. Så spørsmålet er jo da, er det noen som har eller vet hvor man kan få tak i denne? Det begynner vel kanskje å bli langt mellom de som har deler til disse liggende å støve, men tenkte at det skader ikke å høre.
  4. carver

    Howa klubben!

    Ok, men er blitt endel klokere av svarene allerede. Har ikke hatt rifle før, så jeg er rimelig grønn på dette med montasjer og optikk. Så picatinny til remington 700 LA passer rett på Howaen? I så fall ble jo markedet å lete i mye større.
  5. carver

    Howa klubben!

    Hei. Jeg har akkurat kjøpt min første rifle, en Howa 1500 6,5x55. Eller det vil si at jeg er i prosessen med å kjøpe en. Jeg holder på å kjøpe inn utstyr til rifla slik at jeg har mest mulig klart til når jeg får den. Så det jeg lurer på er om det er noen her som vet hvor høye ringer man må ha til kikkertsiktet på denne? Kikkertsiktet har ett 50mm objektiv, og sikte og ringer skal monteres på ei picatinny skinne. Jeg bor rimelig langt utpå landet, så det å dra til nærmeste forhandler for å se og prøve forskjellige ringer er en hel dags arbeid.
×
×
  • Create New...