Jump to content

darkwood

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

darkwood's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei folkens! Så utrolig bra å lese at det er interesse for jaktloggen! Hittil har jeg utviklet den for iPhone (og iPad, men bare som samme versjon som på iPhone). Ser ut som at det er MINST like mange jegere som har Android, så nå må jeg virkelig se på hvordan man utvikler apps for android-telefoner! På iPhone koster appen 21 kr. Ingen upris for noe jeg har jobbet med i et halvt år, eller? Hva mener dere med Android den bør koste i Market Place? Når det gjelder Bjørn og Jerv: Jeg hentet lista fra jegerregisteret, over jaktbare arter. Men til neste oppdatering skal jeg jammen inkludere Bjørn og Jerv også! Følg gjerne jaktloggen på Facebook for å diskutere funksjoner / følge med på oppdateringer: http://www.facebook.com/pages/Jaktlogge ... 0011442592
  2. Hehe, ja det er mulig Men ingen info blir delt med andre - alt ligger privat på din mobil.
  3. Da er jaktloggen lansert i App Store folkens! http://itunes.apple.com/no/app/jaktloggen/id454071716?mt=8 Dere som ønsker å teste den ut i høst, gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere syns!
  4. Det er et godt forslag. Kan man skru det av og på, kan man velge om man vil bruke funksjonen eller ikke. Tar det med på "ønskelista".
  5. Ja, tracking av rute er noe jeg har vurdert, men gått vekk fra pga: 1) det finnes mange gode apps allerede som løser dette 2) det krever at GPS brukes hele tiden, noe som tapper batteriet veldig fort. På ei jakt som gjerne varer hele dagen er dette kritisk. Kartvisning av alle loggføringer derimot, det må være en fin feature..
  6. Takk for kjappe svar! GPS: Ja, definitivt en av styrkene til å lage en sånn app er at man kan lagre GPS-koordinater automatisk. Dette krever at man loggfører når man er i marka, slik at posisjonen er riktig. Som alternativ, hvis man loggfører når man er tilbake fra jakta, tenkte jeg å lage mulighet for å manuelt "dra" en markør til riktig posisjon på kartet, men det blir ikke like nøyaktig selvfølgelig. Android: Jeg har hittil lært meg å utvikle apps for iPhone (har iphone selv), så den første versjonen får bli for det. Planen er å se an om folk ønsker et slikt verktøy, og hvis det viser seg slik, så blir definitivt neste steg Android! Andre meninger om hva en slik App bør inneholde? Målet er som sagt å få ferdig en førsteversjon til høstjakta!
  7. Hei, jeg er ny på kammeret - men det ser ut som riktig plass å diskutere dette. Tror dere jegere at det kan være nyttig med en jaktlogg for mobil? Jeg kjenner en del rypejegere som loggfører turene sine, med fangst, antall skudd, sted osv. Ideen er å lage en logg (for iPhone i dette tilfellet) der man loggfører jaktturene sine, med fangst, jegere, bilder, GPS-koordinater for hvor man har sett/skutt osv - og dermed kunne få diverse statistikk, som årlig fangst, treffprosent, beste jeger osv. Er det noe du som jeger ville tatt i bruk? Hva burde i såfall loggføres? Hvilken statistikk kunne vært interessant å få ut? Jeg (som er både jeger og programmerer) har lyst til å lage dette til høstjakta og legge ut i App Store, og da hadde det vært supert med litt input fra potensielle brukere først... Hilsen Tore
×
×
  • Create New...