Jump to content

Dommeren

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dommeren

  1. Hei godtfolk! Melder meg inn med S&L Classic DL 6,5x55. Optikken jeg har montert er Zeiss 2,5-10 x 50. Jeg er MEGET godt fornøyd med børsen og den høster en betydelig mengde skryt på diverse skytebaner for nydelig stokk. Jeg kjøpte riflen i fjor høst og tok den umiddelbart på banen for innskyting og kos. Hadde med en kompis som er stolt eier av en Sauer 202 og han ble regelrett forbanna over at han hadde betalt 22 000,- mer for en børse som han mente var jevngod med min S&L til 11 000,- Hadde det ikke vært for møring-blodet i gutten ville han sikkert bare blitt litt irritert.
  2. Man kan jo undres på om ikke uhemmet skryt av rask (les manglende) saksbehandling på forumet er den utløsende årsak. Har til dels store problemer med å se hvordan en godkjenning gitt i løpet av en halvtime kan stemples som manglende saksbehandling. Det tar ikke 2-3 uker å logge inn i systemet og kontrollere at opplysningene i søknaden er korrekt og at vedkommende søker har rent rulleblad. Såfremt saksbehandler ikke har andre saker som haster på bordet ser jeg overhodet ingen grunn til at det skal ta lengre tid enn én liten time. Maks! En annen ting å ta i betraktning i samme rennet er at dersom det hadde vært så himla mye arbeid å kontrollere vandel og opplysninger i søknaden ville det kostet langt mer enn de skarve firehundreognoen kronene det faktisk koster å levere søknad til behandling. (800 og litt til for førstegangssøker er naturligvis grunnet at de må gå litt grundigere til verks i kontrollfasen ergo er det mer tidkrevende) Fred ut!
  3. Ved Askøy Lensmannskontor tok det i sept. 2010 den nette tid av 45 minutter å få godkjent en søknad. Leverte inn søknader igjen for 1,5 uke siden og fikk da beskjed om at tidligere praksis med "godkjenning over disk" var utgått etter nye retningslinjer fra POD Nå sendes søknadene til Odda (!) for godkjenning og i retur derfra. Tatt i betraktning Postens tempo slipper jeg vel å bruke feriepengene mine på våpen også i år... Hilsen lederen for FJTVGGRMP (Foreningen Ja til Trynefaktorgodkjent Våpensøknad for Greie Gutter med Rent Mel i Posen)
×
×
  • Create New...