Jump to content

don krey

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

don krey's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Seljakt har æ hørt at det e fritt fram å utdøv på annen manns eiendom sia den går under en Anna lov? Har du / dere noe matnyttig info?
  2. Har nå fått pusset ned skjeftet helt og beiset det med kanelfarget matt gulvbeis. resultatet vart meget fint, ble som en ny rifle. jeg plages med å få lagt ut bildene. var idag å fikk denn levert for gjening og kapping. kjøpte meg en HARDCORE tmd 45 demper, erfaringer med denne? nå skulle vel det være bra oppusset og klar tell gåsejakta 2011
  3. har nå startet ved projekt oppussing av gammel rifla. dette er en gammel remington sportsmann i kaliber 308. oppdrag: 1¤ Den har slitt treverk som jeg har tenkt å male/lakke,hva tror du er best? hvilken manling/lakk ville du brukt? pusse ned stokken og ha aseton på for å rense? stokken skal bli i sortt matt. 2¤kappe,gjenge løpe og montere demper på rifla? kjenner du en børsemaker som utfører arbeid og hvordan er prisen? 3¤montering av 2fot 4¤nytt kikkertsikte! hvis du har gjort dette før så gjerne kom med innspill
  4. Hei. det er fred-fulle tider nå iforhold til jakt. i den sammenheng er det leirduer det går i nå. men har undersøkt litt på jakt tider å ser at ærfugln starter: Ærfugl Østfold, Vestfold, Buskerud, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder fylker 01.10. 30.11. men hvorfor står ikke andre plassene som nordland og andre plasser? legg gjerne inn bilder/tips/forslag
  5. hei, har et spørsmål som jeg ikke finner svar på. hvor mange skudd har jeg lov å erverve hjemme?
  6. meget braaa,,, ka du tok dein med??? va vell ikke 308???
  7. halloen, ser at det e en del yngre jegere her også. hadde vært artig om du/dere hadde lagt ut bilde av fangsten og fortelle litt om hvordan dere fikk den. er en forholdsvis ny jeger som tar imot alt av tips og råd. har idag hentet meg en remington 870 som ska brukes til gås/rev/sjøfugljakt. tenkte ¨å prøve jakt ifra kajakk. ¨ps: kom med gode historier og flåtte bilder
  8. don krey

    Minkjakt

    kom tell Bø å jakt så ska du få sjå æffektiv mink hunt....308,,,,
  9. Hei. noen som vet om folk som leier ut markene sine til jakt i vesterålen? kunne tenkt meg å jaktet gås,rev og kråke. hvis du er i vesterålen og har lyst å jakte ilagmed ta bare kontakt!
  10. hei. har løst på ei halvautomatisk hagle til sjøfugl jakt. har ei 308 og ei hagle 12/76. så lurer jeg på om jeg vil få godkjent søknad siden jeg har samme kalibre fra før av. hvordan er det med lov å jakte me halvaut hagle? tenkte å kjøpe ei weatherby sa-08 fra xxl! erfaringer ja takk!!
  11. hei. bor ved havet, en del hus rundt. har jeg lov å jakte dær? er det noen grense fra nærmeste hus man kan jakte ifra?
  12. hei, har ca 9 cm avstand og det skulle være nokk. kan ikke ta øyet nermere for da får jeg den i øyet. kan heller ikke dra kikkerten lengre bak pga den er dregt så langt mot øyet ( den er kansje ikke lang nok.
  13. hei, kjøpte meg en remington 78 sportsman 308 med kikkertsikte. når jeg ser i siktet er godt over halve sikte inni svart og jo mere jeg zoomer jo mere svart blir det. hva kan dette fårekomme av, hva kan jeg gjøre?? kikkertsikte er 3x9 40 og aner ikke hva merket er. takk til dere som tipser!
×
×
  • Create New...