Jump to content

RaZor

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

RaZor's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som har testet Barnaul ammunisjon i 9mm ?? Har hørt diverse om rifleammunisjon, og sett noen bilder av lyn-nedslaget av en munningsflamme. Men noen som har erfaringer med pistolammunisjon??
  2. Men da fixer du en bra pakke til meg da, så møtes vi på Pir'n for å forhandle prisen
  3. RaZor

    CZ Sp 01

    Bor i Barte-by Og joda, den er sikkert bra ut av boksen. Men tror nå prisen på modding senere blir mer en å ta det når jeg skal kjøpe alt. Så tror jeg kommer til å pushe pris på totalpakken. At det er mer å hente der...
  4. Da blir det en CZ Sp01 SHADOW. Ettersom det virker til å være en gjengs holdning til at den er hakket vassere en Tactical for production IPSC. Hva er da beste riggen for denne?
  5. RaZor

    CZ Sp 01

    Okay.. Virker som det er en gjengs holdning å velge Shadow for å få det beste av variantene, så da blir det sånn Ser det er flere steder som har en "Custom" versjon av shadow, men er vel stort sett samme som er gjort, med hammer og fjærbytte.. Venter på Klubb og politi nå. Så da har jeg litt tid å innhente tilbud før det blir shopping..
  6. RaZor

    CZ Sp 01

    Regnet med det var noen forskjeller som ikke øyet kunne se Tennstålsikring sier meg ikke så mye egentlig. Må si jeg er veldig fristet av den nedspenneren, better to be safe than sorry, på en måda!!! Og utbytte av rekylfjær, hanefjær og til competition hane, er vel bare å gjøre først som sist?
  7. RaZor

    CZ Sp 01

    Hei folkens, et praktisk/teknisk spørsmål. CZ SP 01, får man jo da også i 3 alternative utgaver fra CZ. Shadow, Phantom og Tactical. Alle står på Prod.lista for IPSC, men hva er forskjellene? Shadow: Er vel standard og mest brukt. Phantom: Polymer ramme. Fordeler og bakdeler med dette? Tactical: Nedspenner, eller ser jeg ingen store forskjeller til Shadow?
  8. Tenker ikke så mye på det som å "skulle opp" i standard fordi det er så mye gjevere å skyte det. Production er gøy, og er jo bare det jeg har skutt sålangt bortsett fra noen få prøveskudd. Er mer opp i pris som er mitt klatrestativ, da valget over våpen og duppeditter er så mye større... Men da har valget falt på 9mm production-pang.. Pr.nå leder CZ SP-01 med et hestehode på tanf. stock III.. Wingevåpen har jo en opp-jazzet versjon med noen litt oppgraderinger. Så den virker spennende. Noen som har gode argumenter for og mot? http://wingevapen.no/index.php?do=product&id=2926 http://wingevapen.no/index.php?do=product&id=3056
  9. Ok, betyr det da jeg må søke på 2 våpen på søknaden min da? Ettersom det er 2 ulike kaliber de ulike toppene?
  10. Vel, nå har jeg skutt mer eller mindre i vel 2 år med klubbens utlånsvåpen. Både treninger og noen interne klubbstevner. Så når jeg nå går til anskaffelse av våpen er det også for å ha våpen for å starte konkurrere litt aktivt også. Så da kommer man ikke så langt med en .22 desverre. Ser jo at det kan være et greit suplement til en grov pistol, men er for få sivil pistol stevner (og liker bedre praktisk som skyteform)
  11. Får se om jeg får sett nærmere på den nye tanf' pangen før jeg bestemmer meg da. Også fått SIG anbefalt av noen... Så har da litt å se på
  12. Skal vel mye til å trene opp det høyre øye som det dominante. Du skal ikke undervurdere hjernen, den snur og vendre på alt mulig så om du konsekvent bruker høyre øyet vil hjernen også begynne gjøre det naturlig uten ettertanke. Et annet morsomt eksempel: alle mennesker "ser" jo i utgangspunktet verden opp-ned, pga synsnerven mottar refleksjonen fra baksiden i øyeeplet. Så omformer hjernen signalet og snur det riktig vei... Om du da tar på et par briller som snur verden opp ned, og går med de lenge nok vil hjernen snu verden nok en gang, for at vi skal se verden som vanlig.... og hva skjer da om du tar av brillene igjen?? Jo da ser du jo jaggu verden opp ned uten at du har noen ting som kødder det til en hjernen som er litt forvirret.. Før den igjen vil ta til fornuften og gjøre ting riktig nok en gang
  13. vet veldig lite om Tanf' pistoler i prod. serien, bare skutt en 40 cal limited custom, og den var jo meget fin på avtrekket til forskjell fra Glocken til klubben.. Fikk leke litt med en STI Edge på siste treningen og det var jo mer som en åpenbaring etter å ha skutt 100 skudd 9mm glock med 40 forskjellige avtrekk. Men utenom våpen prisen som vel er halve av en prod.pang opp til en "ok" standard, så er det vel dobbel pris på .40 ammunisjon også? så da blir vel presse mer en nødvendighet?? Men er det virkelig så dårlig stilt med god kjøpe ammunisjon i .40 at det ikke nytter bruke det i starten?? Tenker liksom at om jeg skal gå til inkjøp av presse, så tar jeg heller investeringen og kjøper alle Dillon 550 eller 650 for å få opp et greit antall skudd pr. time. Så da kunne det vært greit å kunne brukt fabrikksmell i en par mnd mens man sparer litt... Lysten til å skyte standard vel størst. Med tanke på at da er det mye mer snaksy utstyr, og syns det virker lettere å skyte godt med et SA avtrekk. På den andre siden står tid og penger.. Begge deler er vel "mangelvare" i form av at det krever prioritering.. (Kan ikke være som OleBrumm på alt i verden)
  14. Okay, det høres vel fornuftig ut å starte på 9mm, og da har jeg fått Sp01 som forslag på flere hold Ser at Wingevåpen har en oppstjæsjet verson også så da får man jo litt "bling" også Da slipper jeg vel unna med 10.000 mindre en om man går for standard-pang ? Pr nå er det rifle som står i våpenskapet, har en .308 T3 som brukes på jakt og en god del på bane. Litt også derfor jeg vurderer å ta .40 caliber og ladepresse løsningen. Ettersom jeg da kunne ladet egen rifleammunisjon. Per i dag er jeg fullstendig pris-slave på å finne gode tilbud, og tråler gjennom alle nettbutikker og butikker ellers hver gang man er innom. Er det da noe å spare på å lade rifle ammunisjon, når jeg føler jeg finner en god del bra tilbud på trening/konkurranse smell ned til 7kr stk??
  15. Hei Etter å ha gått 12-runder med meg selv på valg av mitt første våpen til praktisk skyting, rundt kostnader og investering, tentke jeg få litt meninger fra andre. Dersom jeg går for "billigste" varianten med å kjøpe en 9mm production-pang, vil dette gjøre noe forskjell om jeg senere ønsker å begynne skyte i standard klassen og da gå for .40 cal ?? For selv om jeg ikke med 9mm oppfyller kravene til major i standard, så er jo pangen "lovlig" i standard klassen. Som nevnt er det jo litt snakk om penger. Og da om man går for en .40 cal standard pistol så er vel hjemmelading noe som er både en stor fordel økonomisk, men også nesten nødvendig av behov for riktig funksjon i en del standard pistoler?? eller er det også noe jeg har blitt fortalt av en med MYE peiling på "seiling" ??
×
×
  • Create New...