Jump to content

alie

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

alie's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Heisann Alie! Det stemmer vettu. Måtte benytte sjansen (forsøk 9) når svoger'n min tilbudte seg å være med på tur med bikkje. Forsøk 8 og 9 så jakta jeg et lite stykke lengre innover enn der vi prata. Blir en tur oppover i morra tidlig også, men det er mest for at damene skal få være med ut en tur og grille litt. Men det skader jo ikke å dra et sted man kan ta med halgene, selv om snøen har lagt seg og det er knaseføre de luxe! Ble det noe på deg da? Hei igjen. Nei det ble ingen fugl på meg den dagen, hadde med guttungen så det ble mest bålkos og grilling av pølser:) Hadde opp en hana på tur tilbake til bilen, lettet på 100 m. Har inntrykk av at fuglen sitter veldig løst i høst. Har sett forholdsvis lite fugl i område hvor jeg jakter, som ligger noen km lenger sør/øst fra der vi møttes. Virker som du har plumpet opp i et område hvor det er bra med fugl. Ble det noe i dag eller?
  2. Hei Nebel. Nå gjør du meg veldig nysgjerrig. Kan jeg få spørre hvor du jakter? Tenker da på forsøk 8 og9. Hvis jeg ikke tar helt feil så var det deg jeg snakket med ved en veibom i nordre Elverum lørdag for en uke siden. Jeg kjørte en Caravelle, Du fortalte meg om den bjørne historien som du beskriver i et tidligere innlegg. Stemmer dette? Eller tar jeg fullstendig feil
  3. alie

    sony

    http://www.dpchallenge.com/camera.php?CAMERA_ID=751" target="_blank Har et sånt kamera liggende som aldri blir brukt,vurderer å selge det.Noen som har no peil på hva jeg kan forlange for det? Det var grisedyrt da jeg for noen år tilbake kjøpte det. Har jo kommet mye nytt siden den gang så det blir vel litt sånn museums gjenstand dette her.Eller?
  4. alie

    Bulk i sikteskinne

    Er det noen av dere som har noen tips hvordan jeg selv kan rette ut bulken i skinna? Bulken går helt ned til løpet.
  5. Gratulerer med valp. Sjekk denne linken fuglehunder.no her er det mange bra tips.
  6. alie

    løp til Browning

    Vurderer å skifte løp på min Browning 325, Er det allværs løp og få tak i til denne hagla?
×
×
  • Create New...