Jump to content

Stgw44

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stgw44

  1. hei . Jeg har en del gammel Ammunition fra 1950-1970 . Jeg hat tat kuler ut med utdrager og vudere nå om det er en god ide å lade die igjen med moderne Krutt og kuler til jakt ? Die hylser er fra Raufoss . Takk og hilsen E.

  2. Hei ! Jeg fink en invitation til Sika Jakt i Irland og vil gjerne tar med min Våpen . Det er ja kjent at Ryanair Ikke like Våpen i Fly men noen sa til meg at det har blit nye regler og det er ingen problem mer å fly med Våpen hos Ryanair .

    Vet noen om det stemer ? Prøvte å ringe Ryanair men det er Ikke mulig å komme gjennom .

    Hilsen Stgw !

  3. Hei . Helt riktig at en Norsk Jeger lett få Tysk Jagschein . Men du få den for Max 1 år og må fornøe den hvert år og du har ikke lov å Leie Jaktereng selv ! Jeg eie selv en gård i tyskland med veldig bra Villsvinn jakt og måte leie det ut til en Tysk jegerkumpis og jeg gå som gjestejeger . Til å få rett til å leie egen jakterreng MÅ du tar Tysk Jegerprøve !

  4. Har skud og slakta Mange Villsvinn . Jeg har prøved det også og Skrape den engang Mange år Sieden . Ikke gøy :) ! Til hellgrille die må du flå die . Det Sitte Mange hårroter i fett på Ryggen og die lukter og smaker elendig ved grillig . Grilled Villsvinn er fantastisk mat . Fink to tre uke Sieden men 65 og 93 slakta er litt for stor . Skal prøve igjen om to uker .

  5. hei . Gratis til alle som fikk skudd noen !!!

    Jeg skal til Rondane sør igjen i helgen for andre gang . Er det noen som jakte der sist og kan gir meg tips hvo jeg skal prøv det ?

    Send pm ! Takk

    hilsen stgw44 !

  6. Gratulere til alle som fikk skudd noen !!!

     

    Har hvert 5 dager på Rondane Sør . Gikk mange mange km uten å se en eneste Dyr . Vente nå til alt utstyr er tørr og prøve igjen !

    Noen som har sed dyr opp i Rondane Sør ?

     

    Hilsen Stgw44

  7. Hei ! Jeg skal til Skibotn i September og har tenk meg å prøve finne noen Småviltjakt i den tid . Jeg fine ingenting på Inatur eller på nett . Har noen en tips til meg`?

    Hilsen Stgw44

  8. @ Norwegianwoods : tusen takk for hjelp ! Jeg skal på en tur ut der noen uke før for å blir litt kjent med område og jeg skal snake med fjellstyret der . Der etter vurdere jeg hva jeg gjør . Jeg er ute alene med min Hund og søke ro og glede i Jakt . Overleve Vinter sikker uten Reinsdyrkjøtt i Fryser :) .

  9. @Norwegianwoods : Jeg har fritt Dyr og vill naturlig hvis prøve å få en Buk . Likevel grue det meg a sitte i som en Wild West Skyting i die første uke . Jeg har hvert med på Villreinjakt 3 ganger som "transportmann" og har sett det flere ganger . Jeg valgte Sel fordi jeg håpe til å omgå dette . Har du jaktet der selv ? Er det lurt å vente til andre uke eller kanskje sener ?

  10. Jeg har hvert i skogen noen ganger die siste 2 uke og sed litt på Orrfugelspill ved 2 store myr . Det har hvert mer action en det har hvert die siste 2 år . Se bra ut for Jakt i år tror jeg !!!!!!

    Hilsen .....

  11. Hvordan i h......klarer noen jegere å trampe med så mye åker? Ser nesten ut som det er gjort med vilje? Litt OT men det viser at det er to sider involvert i en leiekontrakt, og at ikke alle jegere er like ønskelig som leiere. :cry:

     

    Det var die Villsvin die egentlig skal skyte ;) . Og som Jeger og grunneier er jeg ansvarlig for somme skader hvis jeg ikke skyte nok .

     

    Jeg er leier i Norge selv og jeg veit at det finnes to sider . Jeg leie ikke mer ut alt . Tilby bare jakt mulighet og blir med selv !

×
×
  • Create New...