Jump to content

Stgw44

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Stgw44's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for svar ! Die skudd jeg har er hellmantel og jeg skal lade jakt amunition . Da er det bare set i gang lading
  2. hei . Jeg har en del gammel Ammunition fra 1950-1970 . Jeg hat tat kuler ut med utdrager og vudere nå om det er en god ide å lade die igjen med moderne Krutt og kuler til jakt ? Die hylser er fra Raufoss . Takk og hilsen E.
  3. Hi . Jeg har en Kombi med en sprek i Stocken . Jeg har tenk meg og lime. Hva bruke man til å lime en stokk ? Det må Ikke blir pent . Spreken gå fra avtrek opp pg er 4-5 cm lang . Takk og Hilsen
  4. Hei sammen . Er det noen her som har eller skal Jakte i Uvdal/ Vestfjellet Setersameie? Jeg har hvert der i går og i dag for å se litt og har mer spørsmål en før . Takk og Hilsen stgw44
  5. Er vell fult mulig å jakte med die .
  6. Jeg har send 4 søknad og fikk ikke noen . Heller ikke Reserve Hvis noen har et tips hvo det er mulig og få meg noen gjerne si fra !
  7. Talk for svar ! Jeg få låne et Våpen av die som har invitert meg . Jeg bo bare 5 min fra Rygge . Hilsen Stgw
  8. Hei ! Jeg fink en invitation til Sika Jakt i Irland og vil gjerne tar med min Våpen . Det er ja kjent at Ryanair Ikke like Våpen i Fly men noen sa til meg at det har blit nye regler og det er ingen problem mer å fly med Våpen hos Ryanair . Vet noen om det stemer ? Prøvte å ringe Ryanair men det er Ikke mulig å komme gjennom . Hilsen Stgw !
  9. Hei . Helt riktig at en Norsk Jeger lett få Tysk Jagschein . Men du få den for Max 1 år og må fornøe den hvert år og du har ikke lov å Leie Jaktereng selv ! Jeg eie selv en gård i tyskland med veldig bra Villsvinn jakt og måte leie det ut til en Tysk jegerkumpis og jeg gå som gjestejeger . Til å få rett til å leie egen jakterreng MÅ du tar Tysk Jegerprøve !
  10. Har skud og slakta Mange Villsvinn . Jeg har prøved det også og Skrape den engang Mange år Sieden . Ikke gøy ! Til hellgrille die må du flå die . Det Sitte Mange hårroter i fett på Ryggen og die lukter og smaker elendig ved grillig . Grilled Villsvinn er fantastisk mat . Fink to tre uke Sieden men 65 og 93 slakta er litt for stor . Skal prøve igjen om to uker .
  11. hei . Gratis til alle som fikk skudd noen !!! Jeg skal til Rondane sør igjen i helgen for andre gang . Er det noen som jakte der sist og kan gir meg tips hvo jeg skal prøv det ? Send pm ! Takk hilsen stgw44 !
  12. Gratulere til alle som fikk skudd noen !!! Har hvert 5 dager på Rondane Sør . Gikk mange mange km uten å se en eneste Dyr . Vente nå til alt utstyr er tørr og prøve igjen ! Noen som har sed dyr opp i Rondane Sør ? Hilsen Stgw44
  13. Jeg er på veien til Otta ! Endelig !!!!!!!!! Skitt Jakt til alle .....
  14. Hei ! Jeg skal til Skibotn i September og har tenk meg å prøve finne noen Småviltjakt i den tid . Jeg fine ingenting på Inatur eller på nett . Har noen en tips til meg`? Hilsen Stgw44
×
×
  • Create New...