Jump to content

VidarG

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VidarG

  1. Endel av svarene her bekrefter godt den typisk norske tanken, "det jeg ikke liker eller driver med trenger/skal heller ingen andre drive med".

     

    Dette gjenspeiles overalt i samfunnet og derfor sitter jegere og skyttere i situasjonen de er i idag med forslag om div. forbud.

     

    Dette vil aldri forandre seg hvis man ikke snart ser lenger enn sin egen nesetipp og blir tolerante overfor andres ønsker og interesser og tillater andre å drive med ting som er totalt uinteressant for en selv.

     

    Hva er egentlig problemet sålenge det ikke er til skade, hinder eller ulempe for andre.

     

    Nettopp! Har ikke engang orket å lese alle innleggene her for jeg føler at desto flere jeg leser, desto flere hjerneceller går opp i røyk. Jeg kjører ikke snøscooter, har kun gjort det ved en anledning i fortiden, og kommer ikke til å gjøre det i fremtiden i særlig grad. Men så lenge jeg ikke blir overkjørt av scootere når jeg er ute på topptur/fjelltur eller "what have you", så driter jeg i det.

     

    Litt frihet må man da vel kunne forlange.

  2. S.W.A.G. - Snipers Wild Ass Guess :mrgreen:

     

    En ting som er lurt før du tar i bruk boer, er noe som kalles "maks- og minmetoden". Du finner gjennomsnittet av korteste realistiske avstand og lengste realistiske avstand. Så veit du sånn ca. hvor du burde havne med boer. Er du helt på vidda, så burde du prøve flere ganger. Øvelse gjør mester.

  3. Om det er snakk om stridsskyting, så vil jeg anbefale deg til å begynne å skyte links så fort som mulig. Det å vende seg til det tar kortere tid enn du tror, og fordelene er bla at du får fokusert kjappere og du kan uten teknikkproblemer veksle skytehånd etter hva som passer situasjonen best. Dog har du ulempen ved at våpen ikke er tilpasset linksskyting. Magasinbytte til eksempel, kan bli temmelig komplisert til tider, men det finnes forskjellige løsninger på det meste.

     

    I alle fall hva jeg gjorde, og det fungerte utmerket. Selv om jeg ofte fikk høre at jeg var "hjerneskadd", hehe :lol:

     

    (ved hagleskyting så skyter jeg rex, og selv om jeg skyter sjeldent, så skyter jeg like godt som kompisen min som faktisk eier en hagle)

  4. Ojj. Driver i disse dager å planlegger kjøp av min første rifle, og så kommer jeg over denne sjansen.

     

    Er 20 år og blir student til høsten, så penger er det ikke akkurat flust av. Melder herved min interesse :)

     

    (Edit: haha, tenkte ikke over at jeg kunne være et offer for en aprilspøk. Time wil show)

     

    GRATULERER til den heldige vinneren! :mrgreen:

  5. Til Jaktgal95: Om du ser i førsteposten, så er navnet ditt listet opp, så du er påmeldt :)

     

    Må bare si at dette var et fantastisk tiltak, selv om jeg ikke kan delta selv da jeg fyller 21 i år. Noe som i bunn og grunn er uproblematisk da jeg ikke har bruk for en slik båt.

     

    Lykke til, og takk til Graahund som er med på å skape god stæmning :D

×
×
  • Create New...