Jump to content

VidarG

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

VidarG's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nettopp! Har ikke engang orket å lese alle innleggene her for jeg føler at desto flere jeg leser, desto flere hjerneceller går opp i røyk. Jeg kjører ikke snøscooter, har kun gjort det ved en anledning i fortiden, og kommer ikke til å gjøre det i fremtiden i særlig grad. Men så lenge jeg ikke blir overkjørt av scootere når jeg er ute på topptur/fjelltur eller "what have you", så driter jeg i det. Litt frihet må man da vel kunne forlange.
  2. S.W.A.G. - Snipers Wild Ass Guess En ting som er lurt før du tar i bruk boer, er noe som kalles "maks- og minmetoden". Du finner gjennomsnittet av korteste realistiske avstand og lengste realistiske avstand. Så veit du sånn ca. hvor du burde havne med boer. Er du helt på vidda, så burde du prøve flere ganger. Øvelse gjør mester.
  3. Som mange andre, så takker jeg for en flott tråd. Kunne tenkt meg å starte med knivmaking selv, men har desverre knapt med tid og ingen midler. Må bare si at knivene du lager virkelig er praktfulle
  4. Om det er snakk om stridsskyting, så vil jeg anbefale deg til å begynne å skyte links så fort som mulig. Det å vende seg til det tar kortere tid enn du tror, og fordelene er bla at du får fokusert kjappere og du kan uten teknikkproblemer veksle skytehånd etter hva som passer situasjonen best. Dog har du ulempen ved at våpen ikke er tilpasset linksskyting. Magasinbytte til eksempel, kan bli temmelig komplisert til tider, men det finnes forskjellige løsninger på det meste. I alle fall hva jeg gjorde, og det fungerte utmerket. Selv om jeg ofte fikk høre at jeg var "hjerneskadd", hehe (ved hagleskyting så skyter jeg rex, og selv om jeg skyter sjeldent, så skyter jeg like godt som kompisen min som faktisk eier en hagle)
  5. Skyt links. Eneste utvei, med mindre du vil lukke ene øyet. Har samme problemet selv, og når jeg var i forcen (militæret da altså) så skjøt jeg links. Men på lengre hold så holdt jeg uansett det ene øyet lukka. Så tror ikke det er noe problem for meg å skyte med en vanlig rifle.
  6. VidarG

    Mauser gis bort.

    Ojj. Driver i disse dager å planlegger kjøp av min første rifle, og så kommer jeg over denne sjansen. Er 20 år og blir student til høsten, så penger er det ikke akkurat flust av. Melder herved min interesse (Edit: haha, tenkte ikke over at jeg kunne være et offer for en aprilspøk. Time wil show) GRATULERER til den heldige vinneren!
  7. Det skal gå fryktelig fint ettersom at man kan gå på småviltjakt med ren rifle fra fylte 16 år Edit: too late...
  8. Til Jaktgal95: Om du ser i førsteposten, så er navnet ditt listet opp, så du er påmeldt Må bare si at dette var et fantastisk tiltak, selv om jeg ikke kan delta selv da jeg fyller 21 i år. Noe som i bunn og grunn er uproblematisk da jeg ikke har bruk for en slik båt. Lykke til, og takk til Graahund som er med på å skape god stæmning
×
×
  • Create New...