Jump to content

leftys

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

leftys's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ok. Kan jo prøve. Hvordan søker jeg da? Er vel noen skjemaer som skal fylles ut? Tenke og ha litt kunnskaper om det før jeg drar til våpenkontoret oss politiet. Skal jeg da oppgi caliber jeg søker om, altså 22lr? (hvis det no er det jeg skyter med ) Burde jeg ha med bekreftelse på at klubben har treningsvåpen til utlån i det caliberet? Og det og spørre noen i klubben har jeg ikke helt lyst til. Er ikke blitt så varm i trøya at jeg føler for det. Og det er vel også ulovligt og få andre til og kjøpe for meg, før jeg har fått tillatelse av politiet? PS; er det caliber eller kaliber? PS nr 2; Noen gode nettbutikker og anbefale når det kommer til kjøp av ammunisjon? Og hvis jeg da får tillatelse, kan jeg da feks kjøpe i sverige når jeg er på de traktene? Tusen takk for at dere er så hjelpsomme og kommer med deres meninger og erfaringer.
  2. Hei. Jeg husker ikke caliberet. Men er vist det som er mest vanlig og bruke i klubbvåpen. Er vertfall slike små patroner. Er ikke inne i dette med caliber osv. Nettopp startet. Prisen husker jeg ikke, men fikk opplyst at man sparte så mye som jeg skrev i mitt forje innlegg av flere aktive skytere i klubben. Ken Adams skriver at man må ha lisens for aktuell caliber. Kan jeg søke om lisens oss politiet for det aktuelle caliberet som brukes som klubbvåpen?
  3. God dag. Jeg har nettopp startet og skyte pistol. Har meldt meg inn i pistolklubb. Men det er noe jeg lurer på. Så langt har jeg kjøpt ammunisjon i klubben, men den er ganske så dyr. Det jeg lurer på er om jeg har lov og kjøpe ammunisjon til klubbvåpenet oss en våpenforhandler? For da kan jeg faktisk spare over 50 %. Og få ammunisjon av bedre kvalitet. Eller kjøpe samme type som selges her til over 80 % billigere. Altså vil det si at jeg kan få skyte mye mer og få mye mer trening hvis det er mulig. Regner med det er noen regler om det. Men hvis jeg tar med klubbeviset, kviteringer på medlemskap er betalt osv går det da bra? Eller må jeg søke om lov på våpenkontoret oss politiet? Har skjønt det slik at man ikke har lov og kjøpe ammunisjon som vanlig mann i gata hvis man ikke har våpen i det kaliberet. Men hvordan stiller det da når jeg låner klubbvåpenet? Håper noen kan hjelpe meg. Og hvis dette er feilpostet håper jeg at noen kan flytte posten til riktig plass.
×
×
  • Create New...