Jump to content

RUM

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About RUM

  • Birthday 09/01/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RUM's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. det sies at du skal skru av demperen din etter hver gang du har hvert å skutt. det danner seg gasser som blir liggende i demperen og det er rein svovelsyre som tar knekken på den. jeg skrur alltid av demperen og blåser den ren hver gang. har ikke merket noe av det du reffererer til.
  2. for de aller fleste så vil en lydemper gi deg en bedre skyteopplevelse. du skyter rett og slett bedre. en demper tar også av rekylen med +-40% dette vil gio deg et mye bedre treffbilde på de aller fleste rifler. for folk som er skuddredde, og de har vi jo noen av. ser de støtt og stadig. så er dette et alternativ. det er rekylopptaket ditt som er en av de avgjørende faktorene om du får et bra treffbilde. og det sier seg selv at når rekylen er slappere ja da treffer du bedre.
  3. hei PPC helt korekt som du korigerer ladningfen som jeg har beskrevet øverst gjentaes. nc96m raufosskrutt 37gr norma hylse patronlengde 72 mm Hornady kule 100gr A-max denne komponenten er testet av 4 stk dfs skyttere. bl.annet Robert Larsen som er 2 ganger V mester og en av legendene innen dfs skytesporten. 2 stk Er skyttere som er en av de beste i sin klasse i Norge. nr 3 og 4 på LS i fjord altså gode skyttere. vi har fått kjemperesultater med dette oppsettet.
  4. nei det er jeg ikke sikker på. det må bli en custom da
  5. har testet det og. og finner ingen forskjel på den og sierra eller laupa
  6. har et par andre alternativer. 338 ultramag og 375 ultramag selv har jeg 375rum både kraft og flat kulebane. skyter en 270gr barns x i 940m i sek. har montert lyddemper på denne. så rekylen er som en litt hard 3006. skyter samlinger på rundt 3 cm i diameter på 200m kikkert på riflen er Nicon 4-16 x 50 med mildot.
  7. til banskyting. har testet en 100gr hornady V-max kule i kaliber 6,5x55 som er laget på bestilling med tanke på junior og rekruttskyttere i dfs. da de har et max krav på 100gr kulevekt. denne kulen fungerer utmerket. norma hylse i kaliber 6,5x55 vi ladet med 37gr NC96M raufoss og med en patronlengde på 72mm dette gav en fantastisk samling under 10 mm i diam. på 5 skudd patronen ble benyttet på stevne i skiptvedt for 2 uker siden og gav to klasseseire. hver med 350p av 350 oppnåelig. hennholdsvis 21 og 25 innertiere
  8. ja det skal ikke mye til føre kula tar en litt annen vei en det som var tenkt. når begynner du å kompangsere for rotasjon på kula ?
  9. Hei. jeg er en gammel baneskytter som ser i mot langholdsgjengen var i USA og handlet inn en kikker til formålet langhold skyting rifler har jeg og. det eneste jeg mangler er en gjeng å skyte i sammen med. trenger å lære dette fra bunn av igjen. var med å testet ut NM149 i forsvaret for en mannsalder siden. var sniper i jegertroppen 85. bor i vesfold
×
×
  • Create New...