Jump to content

lobo14

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

lobo14's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Lurer på noen ting angående salg\kjøp av 7.62mm ammo som kommer fra forsvaret. Er det lov? Kan ta meg selv som eksempel. Under førstegangstjenesten så hadde vi en kveld i uka hvor vi fikk ta med AGen på skytebanen. Vi betalte en liten sum som skulle gå til dekning av kostnadene av ammoen. Fikk da en grønn pakke med 200 skudd. Etter noen en stund så hadde mange av oss en del ubrukte skudd. Fikk beskjed av befal at vi kunne ta ammoen siden vi hadde betalt for den. Etter tjeneste så kom jeg hjem med ca 200 patroner. Mine blei gitt bort for lenge siden. Var inne i 84-85. Så til spørsmålet. Kunne jeg ha solgt eller kjøpt ammo fra forsvaret uten å gjøre noe ulovlig?
  2. Enig med deg at det blir mye mikkmakk ja. Og ingen info. Kan jeg spørre hvor du nå skyter? Ta det gjerne på pm om du ikke vil ha det her. MVH
  3. Det er greit at styret jobber på fritiden som du sier, men litt info hadde det vært greit å sendt ut uansett. Styrelederverv er frivillig, og har man ikke tid så stiller man ikke til valg. Eller så kan klubben, som mange borettslag, betale styret litt så di kan sette av litt tid til vervet. Uenig med deg at dette er til det beste.
  4. Det her tar for lang tid syns jeg. Veldig misfornøyd med hele situasjonen og mangel på info.
  5. Lurer på om det er noen som har fått noe info fra styret? Jeg har ikke fått svar på mail sendt over en uke siden.
  6. Skal poste svar her så snart jeg hører fra Nidaros angående skyteleder. Om man kan være sin egen skyteleder eller ikke. Er helt enig at våpen og sikkerhet er viktig, men jeg har aldri opplevd noen brudd på rutine når jeg har vært på banen. Det som jeg mener er viktig er at man fortsatt kan skyte alene om man vil. Friheten til å kjører oppover når jeg har tid, og ikke når andre har det.
  7. Har en en mail utveksling med styret i Nidaros. Styret ser nødvendighet av å gjennomføre dette tiltaket pga gjentatte rapporter om brudd på baneinstruks skriver han. Men på hjemmesidene til Nidaros så står det "Skytterlaget vil jobbe med å få treningsskyting med jaktvåpen inn i mer organiserte former" Så hva det blir lagt vekt på vet ikke jeg. Har også spurt om man kan være skyteleder for seg selv, men ikke fått svar. Uansett så mener jeg dette er feil vei å gå, det vil bare minske bruken av banen. I hvert fall ikke øke utbredelsen av skytersporten som DFS prøver og vil få til.
  8. Jeg har aldri opplevd noen brudd på sikkerhetsrutinene på banen på Jonsvannet. Min erfaring er at folk er veldig flink med rutinene når flere skyter sammen. Om det blir slik at man må altids ha med seg en skytterleder når man skyter så kommer det til å minske bruken av banen betraktlig. Så jeg håper at man kan være skyteleder for seg sjøl, og fortsatt skyte alene. Uansett så blir det færre navn i loggboka og det er ikke en fordel i forhold til "bly-saken". Ikke en fordel når man skal vise til antall brukere av banen til kommunale instanser.
  9. Er klar over at jeg kan melde meg på som skyteleder. Men er det virkelig nødvendig med et skyteleder kurs for å skyte alene på banen? Det har jo fungert kjempe bra i mange ti år. ER også interessert i dokumenasjon fra DFS
  10. Godt å vite at det ikke bare er meg som er uenig med de nye reglene. Kanskje vi kan forandre på dem om vi blir mange nok?
  11. Satt å så litt på hjemmesidene Nidaros og ser at all skyting uten godkjent skyteleder er nå forbudt. Hvordan kommer dette til å virke inn på bruken av banen? Vil de si at jeg, som ikke er godkjent skyteleder,ikke kan skyte alene? Hadde vært artig å hørt hva andre mener om dette.Jeg synnes det tar vek litt av friheten min til å bruke banen.
×
×
  • Create New...