Jump to content

trakk

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

trakk's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jaja, takk for gode svar, så får jeg prøve litt mer og satser på det går til slutt
  2. Hmm. Føles jo som den utdragerkloa skal knekke. Er jo langt før jeg får vridd den mot høyre slik at sluttstykket kommer på plass. Er det riktig at den skal bøyes så kraftig?
  3. Der fikk jeg den ut ja, men hvordan får jeg den inn igjen? Dumt jeg ikke fulgte skikkelig med når jeg dro den ut. Jeg løfter opp den låseklakken, men hva så? Hvilken retningen skal jeg sette den inn i? Det går jo ikke uansett hvilken retning jeg prøver
  4. Hei. Lurer på hvordan man fjerner sluttstykket på et Krag-Jørgensen våpen. Skal det løsnes en skru eller noe slikt? Setter pris på svar
  5. Da fyller jeg nok ut søknaden og sender den i løpet av vinterferien. Billigste våpenskapet jeg har funnet hittil for vital del er på safesenteret.no http://www.safesenteret.no/detail_kategori_04.asp Ser at skapet veier 40 kg så da blir det vel en god del i fraktkostnader. Ser også at safehouse.no har en forhandler i mitt nærområde så jeg kan vel stikke innom der istedenfor. Synes nå egentlig at over 2000 kroner for et lite skap er vel mye, men jeg må jo ha et... Vet jo heller ikke hvordan man fjerner det der sluttstykket, men jeg får vel prøve meg frem i løpet av vinterferien.
  6. Hei. Mottok for noen dager siden brev fra politiet om at jeg måtte selge/destruere/plombere/søke om affeksjon på et våpen jeg helt hadde glemt at vi hadde liggende. Våpenet tilhørte min bestefar. Etter noen timers leting fant jeg våpenet. Våpenet er en Krag-Jørgensen rifle. Jeg har ikke noe våpentillatelse, men har heller ikke lyst til å plombere våpenet. Jeg ønsker derfor å søke om å få det på affeksjon. Har skjønt såpass mye at jeg da må skaffe meg et FG-godkjent våpenskap, og at våpenet ikke kan oppbevares i fritidsbolig. Har egentlig ikke plass til et stort våpenskap hjemme, så tenker bare å ta av en vital del og skaffe meg et lite FG-godkjent skap å ha den i. Er det da mulig at jeg oppbevarer selve våpenet i fritidsboligen/hytta? om jeg har den vitale delen hjemme i skap? Skjønner heller ikke hvordan jeg skal fylle ut den søknaden. Finner ikke noen rute for å krysse av for affeksjon. Er det i feltet om bruksområde jeg skal skrive arv? Vet heller ikke noe om pipelengden på våpenet. Har lest at Krag-Jørgensen-våpenene også finnes i karabin, men vet ikke om mitt er det. På forhånd takk for svar!
×
×
  • Create New...