Jump to content

setnes1

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by setnes1

  1. Har ei LW stainless pipe kamret i 338 federal med 1:10 snurr. Vurderer å få bygd meg ei heildempa rifle med dette løpet. Ingen som har fått gode resultater med sub-ladninger til 1:10 altso?

  2. Endte med å bestille meg en Swazi tahr. Bruker som regel min Norrøna finnskogen warm4 med ull under på dager når været tillater det. Så tahren blir nok kun brukt når det regner eller sludder.. Men de dagene fins det jo nok av :wink:

     

    Gikk for Swazin pga. holdbarheten, må ha klær som tåler litt juling oppe i hjortelia.

    Neste som står for tur blir nok ei Fjellreven keb bukse og noen gode gamasjer.

  3. Er på utkikk etter ny jaktdress/jakke til bruk i ruskevær. Har vurdert både Norrøna Dovre dressen og Swazi anoraken lenge, men blir ikke enig med meg selv. Jakter mest i bratte vestlandslier etter hjorten, men det blir også en del småviltjakt i mildere terreng. Noen som har erfaringer med disse produktene?

  4. Her er min TacSol x-ring "10/22" :) .

    IMG_0643_zps927da883.jpg

    Volquartsen TG 2000 trigger guard.

    Hogue overmolded OD green.

    Neste som skal gjøres er å få gjenget til demper, har en A-Tec 6CMM og en TacSol kompensator som jeg skal bruke som gjengebeskytter.

    B&C target/varmint stokk i tan black web er bestilt.

    Lurer på å gå for en Vortex viper pst 2.5-10x44 på toppen etterhvert.

     

    Her er en 30m samling med elley club.

    IMG_0642_zps2ba5b85b.jpg

  5. Kan nok ligge noe i det ja :winke1: Synes det virket merkelig att det skulle bli så ekstra stor forskjell på treffpunkt på blaserene pga. att montasjen sitter på løpet. Det er jo som du sier hvor varmt kan det bli ved montasjen..

  6. Noen som har opplevd treffpunkt endring ved varmgang på sine Blasere? Jeg pratet i dag med en børsemaker som mente att siden Blaser har montasje på løp vil det bli treffpunkt endring ved varmgang. Er det noen som har opplevd dette? Er bare nysgjerrig siden jeg vurderer innkjøp av en R93 :smile:

  7. Vurderer sterkt et innkjøp av en R93.. Kunne tenkt meg en professional i natural stone, 6.5x55 med flutet semi weight løp. Lurer på om det er verd de ekstra lappene :winke1: Eller skulle jeg bare kjøpt med standard løp? Kanskje flutet standard løp? Skal brukes til alt ifra hjortelia i bratt lende til revejakt på innmark pluss "langhold" og baneskyting.

  8. Kjøpte meg Tactical solution x-ring kasse og løp ifra midway for en måneds tid siden. Ser meget bra ut! Har ikke funnet stokk enda, men har lest mye om x-ring kassa og det ser lovende ut.

  9. Jeg er også på utkikk etter ett two-stage KIDD avtrekk. Har bestilt meg Tac Sol X-ring kasse og løp, så det er vel greit og få tak i et skikkelig avtrekk :wink: Har mailet litt med Rudefatdog og fikk dette i retur:

     

    Any firearms related products shipped outside the UK and Northern Ireland requires an export license (SIEL).

     

    To apply for this license we will need you to send us your full name, address, and a contact telephone number so that we can complete the application form. Once the form is complete we will then email/fax the form to you for signing and dating in the relevant areas and then ask you to return the form to us for processing.

     

    There is currently no charge for a SIEL if the value of the order, without carriage, is greater than GBP 150.00. If the order is not to this value the SIEL charge is GBP 25.00 which is payable in advance.

     

    For orders less than GBP 150.00 we would ask for full payment in advance and for orders above GBP 150.00 we would ask for a deposit of 25%.

  10. Her er min Mauser.. en gammel 30-06 som har blitt litt oppgradert:) kortet løpet 10cm og gjenget til lyddemper. Ny hevarm med gummikule, den er forlenget og vinklet bakover, noe lavere enn den originale.

    Beddet Hogue overmolded alubedd stokk, timney avtrekk, Leupold std skinne og ringer

    tactical matt black Duracoat

    Burris four x 3-12 56

    25ho4jo.jpg

×
×
  • Create New...