Jump to content

setnes1

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter å ha angret i noen år på salget av min R93 måtte det bli en ny Blaser. R8 Savanna i 6.5x55 med A-tec Hertz 150 demper, RPS tofot og en PMII 3-20x50. Swarovski Z6i 2.5-15x56 BT til jakt.
 2. Er det store forskjeller på 1427 og 1827 bolt? Hvilke av disse anbefales? Er det 54 kasse i begge? Grunnen til at jeg spør er planer om bygge ei Anschütz med MDT chassis.
 3. Vurderer sterkt en Scorpion 4.5" OD Green selv. Hvem importerer Volquartsen pistoler?
 4. Har ei LW stainless pipe kamret i 338 federal med 1:10 snurr. Vurderer å få bygd meg ei heildempa rifle med dette løpet. Ingen som har fått gode resultater med sub-ladninger til 1:10 altso?
 5. Endte med å bestille meg en Swazi tahr. Bruker som regel min Norrøna finnskogen warm4 med ull under på dager når været tillater det. Så tahren blir nok kun brukt når det regner eller sludder.. Men de dagene fins det jo nok av Gikk for Swazin pga. holdbarheten, må ha klær som tåler litt juling oppe i hjortelia. Neste som står for tur blir nok ei Fjellreven keb bukse og noen gode gamasjer.
 6. Er på utkikk etter ny jaktdress/jakke til bruk i ruskevær. Har vurdert både Norrøna Dovre dressen og Swazi anoraken lenge, men blir ikke enig med meg selv. Jakter mest i bratte vestlandslier etter hjorten, men det blir også en del småviltjakt i mildere terreng. Noen som har erfaringer med disse produktene?
 7. Her er min TacSol x-ring "10/22" . Volquartsen TG 2000 trigger guard. Hogue overmolded OD green. Neste som skal gjøres er å få gjenget til demper, har en A-Tec 6CMM og en TacSol kompensator som jeg skal bruke som gjengebeskytter. B&C target/varmint stokk i tan black web er bestilt. Lurer på å gå for en Vortex viper pst 2.5-10x44 på toppen etterhvert. Her er en 30m samling med elley club.
 8. Takker Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet!
 9. Da er R93'n bestilt 3-6 måneder med venting siden jeg skulle ha natural stone stokken..
 10. Kan nok ligge noe i det ja Synes det virket merkelig att det skulle bli så ekstra stor forskjell på treffpunkt på blaserene pga. att montasjen sitter på løpet. Det er jo som du sier hvor varmt kan det bli ved montasjen..
 11. Sant det, men børsemakeren mente det var stor streffpunkt endring.. Blir nok bestilt en R93 pro natural stone i 6.5x55 med standardløp
 12. Noen som har opplevd treffpunkt endring ved varmgang på sine Blasere? Jeg pratet i dag med en børsemaker som mente att siden Blaser har montasje på løp vil det bli treffpunkt endring ved varmgang. Er det noen som har opplevd dette? Er bare nysgjerrig siden jeg vurderer innkjøp av en R93
 13. Vurderer sterkt et innkjøp av en R93.. Kunne tenkt meg en professional i natural stone, 6.5x55 med flutet semi weight løp. Lurer på om det er verd de ekstra lappene Eller skulle jeg bare kjøpt med standard løp? Kanskje flutet standard løp? Skal brukes til alt ifra hjortelia i bratt lende til revejakt på innmark pluss "langhold" og baneskyting.
 14. Stemmer Kjøpte X-ring kassa med Tac Sol løp. Trur dessverre att det var den siste de hadde på lager.
×
×
 • Create New...