Jump to content

casevac

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

casevac's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Aha, da blir jo saken enda enklere!
  2. Mange takk! Greit med litt begrensninger, det kan være fort gjort å ta helt av på bling og stæsj. Da prøver jeg med "Vintage p226" legger noen kroner i ekstra magasiner og litt omtanke for avtrekket.
  3. Takker så mye for innspill! Da beholder jeg min gamle 226 og bruker noen småkroner på justeringer og magasiner. Hvilke endringer er lovlige for å holde seg innenfor production? Kan jeg f.eks: - Serratere litt fremme på sleiden? - Sette på nye sikter? - Skjefteplater?
  4. Ok. Men er det av prinsipp, eller er det fordi at det er stor forskjell på en eldre 226 mot en 226 allround? Vil en nybegynner merke stor forskjell?
  5. Takk for det! Jeg vil jo tro at hvis jeg tar de 4500 jeg får for min gamle og legger inn i en ny så må jeg legge på nye 5000. Men hvis jeg legger 3000kr inn i litt "tuning" av den helt orginale gamle P226'en min så skulle det ikke være våpenet det står på lenger? Noen som er bra på å "tune" Sig her i landet? Hva kan jeg gjøre med våpenet og fremdeles holde meg innenfor krav til "production"?
  6. Hei! Jeg har en gammel Sig P226, den har stort sett ligget i ro siden 1999-2000. Jeg har stort sett skutt Glock 17 siden da. Jeg har blitt oppfordret av noen kompiser som skyter "aktivt" om å bli med. En av disse har tilbudt meg 4500kr for min gamle p226 (den har gått max 3000 skudd). For en stund siden var 226'en helt ut "på grunn av den høye kjernelinja", men nå ser jeg at X5 her helt på moten igjen. Hvis jeg hiver meg med og begynner aktivt så blir det antagelig noe annet enn med Glock p-80 (17), så det jeg lurer på er: Er X5 helt forandret i forhold til "gamle 226"? Hvis jeg selger 226'en min så blir jeg sikkert å kjøpe meg en nyere pistol men jeg holder meg til max 10000kr - er det da like greit å beholde "gamle sig'en"? Det er så lenge siden jeg har skutt med 226'en så jeg er ikke "vant" med den lenger - så det er ikke et stort argument... Takker for innspill - ønsker ikke å bli ribbet for en pistol som er fullt på høyden for å så ende opp med "billig skrot" som erstatning.
×
×
  • Create New...