Jump to content

tufte

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

tufte's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. tufte

    Stokk til Tikka T3

    Halla! Eg har en Tikka T3 lite i 6,5x55, også er jeg på utkikk etter en ny stokk. Er det noen som har tips til hvor jeg kan få kjøpt meg en, som ikke er overpriset?
  2. Hei! har en tikka T3 Lite i kaliber 6,5x55. Jeg er veldig fornøgd med denne, men jeg er på jakt etter en stokk som er i tre. ja, den er litt tyngre, men lett er ikke alltid best på¨en skytebane. Lurte på om det er noen levrandører i Norge, eller Skandinavia som seller tre stokker til Tikka. På forhån takk.
  3. Hei. Eg skå kaupe min fyste rifle. Den skå bli i hovudsak bruka te reinsdyr og rådyr. Men det skå vera ein allround rifle. Heve sett på Tikka T3 laminat 6,5x55/308 Win. og Tikka T3 lite i 6,5 og 308. Æ usikker, men håper att eg kjem på rett spor med litt hjølp av dekkon her på kammeret. Andre rifler æ like aktuelle. Innafor sikte har eg ikkje noko peiling i det heile tatt. Dempar har eg sett på A-tec demparane, som da viser seg te å vera veldig bra. På forhand takk for alle svar
  4. Halla! Jeg lurer på om noen har noen formeninger om halvautomatisk hagle isteden for OU/SBS? jeg har siktet meg inn på Weatherby SA-08 Synthetic 12/76 66cm og lurer på om dette er et godt valg? Jeg jakter alt fra fugl, rådyr og mår. Håper på respons, mvh Tufte
  5. ja, fin er den! definitivt et godt valg. men jeg tror jeg kommer til å vente litt å se, se på den i en butikk. På den måten finner jeg vertfall ut om den passer meg.
  6. ja, alle typene dere har skrivd ned her ser veldig bra ut! Det blir nok en beretta, men kaliber er jeg usikker på. men funker 20 kaliber så og si like godt som en 12. på rådyr og stor fugl? som f. eks tiur?
  7. hei! jeg er ute etter en lett OU hagle. Helst under 3 kg, og den skal være i trestokk. pris ligger opptil 15 000 ,- -kaliberet jeg er ute etter er enten 12 eller 20. en del å velge mellom, men håper på svar!
  8. hei. jeg lurer på om noen av dere vet noe om sikringen til Optima 12. short? Når jeg knekker hagla, kommer ikke sikringa på automatisk.. Er dette en feil på hagla, eller er det opprinnelig? En ting til. jeg lurer på om jeg skal investere i en ny hagle. jeg er ute etter en OU eller en halvauto synt. stokk. Den skal bli brukt til all slags småvilt jakt, fra rådyr til rype. Budsjettet ligger på 6000 - 8000,- takk for respons
×
×
  • Create New...