Jump to content

khv

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

khv's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har prøvd meg litt frem nå og har endt opp med 3,2gr N 320. ved 2,8gr virket det som kulene kom litt skjevt gjennom pappen. Litt av samme tendensen ved 3gr. Ved 3,2gr ble det fine hullmaskin hull og samlingene er der.
  2. Har kjøpt en eske med Berrys 148gr wadcutterkuler som jeg skal bruke i S&W 686 6"revolver Er det noen som har erfaring med disse og har ladedata å anbefale. Har tenkt å bruke vw 320 krutt.
  3. Hei Er det noen som har erfaring ang. ca levetiden på et rustfritt løp i 38S/357 magnum. Forutsetter normalt vedlikehold. Er det og vesentlig slitasjeforskjell om en bruker mantlet,kobberbelagt kontra blykuler?
  4. khv

    Valg av tennhetter

    Hei Har tenkt å begynne å lade ammo sjøl og lurer på følgende: Mange annbefaler Federal tennhetter fordi de er myke.(Trenger lett annslag) Passer derved fint i for eksempel revolvere med lettet avtrekk (svakere fjærer) Spørsmålet er: Er det i hele tatt noen ulemper med å dette(myke tennhetter)? Tenker da på generelt grunnlag i alle håndvåpen.
  5. Hei Her er en link til en nyttig "kjekt å ha utstyr" for å forhindre dette http://www.pressmonitordevice.com/
  6. khv

    S&W 686 revolver

    Hvor har du det fra? Etter det jeg vet er kvaliteten på nye 686 veldig bra og LITE varierende.. Ville ikke nølt med å bestille en med postlevering for å si det sånn... (Har bare to jeg da.. ) Her er et sitat fra en annen her på forumet Er det nå en risikosport som aldri før å kjøpe en standard Smith; spesielt revolvere. Tønner og løp som ikke er linjert, skjev forcing cone, fravær av timing etc - listen er lang, og det er ikke enten eller, men alt samtidig. Underlig? Har og hørt det fra andre+en våpenforetning når eg hadde en ringerunde for å sjekke priser etc. Er helt sikkert delte meninger om dette,men hadde hver greit å få noen tips om det stemmer så en ikke ender opp med en "mandagsrevolver"
  7. khv

    S&W 686 revolver

    Hei Vurderer å kjøpe en ny S&W 686 6" revolver. Har forstått det så at det er en meget bra revolver,men kvaliteten varierer veldig fra revolver til revolver. Har ikke holdt på så lenge med skyting så om det er noen tips til hva en bør se etter hadde det hvert fint. Også om vet om linker som tar for seg dette på internett
×
×
  • Create New...