Jump to content

jeromoeren

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jeromoeren

  1. Igjen konstruktivt, og takk. Hvilket område befinner du deg i?
  2. Takk for konstruktiv tilbakemelding.
  3. Wow... Her kom det mange svar, og det meste ble vel egentlig VELDIG off-topic! Jeg ser poengene til alle sammen her alle veier... Hvorfor jeg ønsker carbin eller ikke er strengt tatt ikke tema her. Jeg lurer bare på hvor handle, hvilke våpen er lovlig (det gir seg vel litt utfra hvor man kan handle), og hva er lov til å gjøre (f.eks bygge om til carbin med plombering). Når det gjelder fremgangsmåten for å kunne skyte praktisk rifle synes jeg denne er fornuftig, og jeg tenker å følge denne. Personlig når det gjelder diskusjonen her om riflekurs eller ikke, så vil jeg tro at de fleste her har vært innom forsvaret i en eller annen grad, og da skutt noen runder med AG3. Altså de vet hvordan det er å skyte rifle. Jeg synes pistol er morsomt, men det som fenger meg mest, og som jeg savner fra forsvaret var praktisk skyting med rifle (i en eller annen form, AG3, mp5, etc)
  4. Ok, takker for raske svar. Når det gjelder kurs så er dette greit. Følger denne prosedyren... Så, da forstår jeg det slik at Colt dessverre blir uaktuelt. Men, for all del, Bushmaster er sikkert vel så bra. Neste spørsmål; selges det ikke Carabin modeller i Norge? Er ikke dette tillat? (ref Capsicum sin webshop. Det er ingen carabiner der, men de selger kolber til carabin...)
  5. Hei, Nybegynner her, så muligens "dumme" spørsmål for noen. Vel, jeg har lyst til å begynne med praktisk skyting, og driver å googler litt etter våpen. Uten å ha prøvd så er det AR-15 som frister, og Colt 6721 er det som pr nå frister mest. Etter hva jeg skjønner så er dette våpenet godkjent av Politiet (Colt AR-15 Hbar). Spørsmålet er hvor (og er det mulig) kan man kjøpe dette i Norge? Jeg har ikke funnet noen referanser til hvor det kan kjøpes, så hva med evt importere selv? Er dette mulig i praksis? Noen erfaringer? Tips? JE
×
×
  • Create New...