Jump to content

eg1l

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eg1l

  1. eg1l

    9mm til dame

    Vi prøver i første omgang forslaget til ammoT om å kjøpe ny connector, da dette var ganske billig. Bestilte en connector og en 4lbs firing pin sping, som visstnok skulle få avtrekket ned på 3.5lbs. Om ikke dette blir noen suksess får vi se oss rundt etter noe annet. Shadow med modifiserte skjefter er jo absolutt en mulighet.
  2. eg1l

    9mm til dame

    Hmm, å bytte connector er absolutt en mulighet Hun liker godt avtrekket på Shadowen min, hva bør jeg velge for å komme i nærheten av det? (Sikkert ikke mulig). Og, hvor kjøpes slike connectorer? Edit: Er det å bytte connector reversibelt (for evt. salg senere)?
  3. eg1l

    9mm til dame

    Sendte mail til pvas.no og de sa det ikke var noe å gjøre med avtrekket, var så lett som det kunne bli fra fabrikken fikk jeg høre.
  4. eg1l

    9mm til dame

    Samboeren har en Glock 19 som hun ikke er helt fornøyd med, tungt avtrekk er vel det store minuset. Uansett, hun er på utkikk etter nytt våpen. Størrelsesmessig er grepet på glocken perfekt, så noe lignende hadde vært topp. Noen tips til noe som ligner?
  5. Noen med N340 og 124gr FMJ? Lurer litt på mengde krutt
  6. Hva er grunnen til at så mange bruker WC til feltskyting og ikke RN eller HP?
  7. Skal til å lade .38 special til min S&W 686, og i den forbindelse lurer jeg på hva folket bruker. Går det mest i bly, eller mantlet? Da RN eller HP. Bruksområde blir feltskyting. Har skutt litt med Fiocchi 158 gr HP, helt ok. Ser mange også bruker lettere kuler, fordeler med dette?
  8. eg1l

    Feil på S&W 686?

    Ble kjøpt nytt. Legger ikke merke til noe som er annerledes på denne, i forhold til den "gamle".
  9. eg1l

    Feil på S&W 686?

    Helt enig Den første hadde iallefall støpt avtrekk, og hammer. Dette er vel gjort i nyere tid? Kan hente selve rammen var gammel.
  10. eg1l

    Feil på S&W 686?

    Da var den nye revolveren i hus, definitivt bedre enn den forrige. Tønna tar ikke borti løpet på denne Men, på den første stod det "686-3", mens denne sier "686-6". Noen som vet hva dette betyr?
  11. eg1l

    Feil på S&W 686?

    Var innom butikken i dag, de var enig med meg, så de vil skaffe en ny
  12. eg1l

    Feil på S&W 686?

    Har du sjekket med Intersport Bogstadveien? Det har nok skjedd når tønna har blitt lukket ja, da man kan se merket på tønna også. Jeg tenkte kanskje ikke jeg skulle røre en eneste skrue slik at butikken får den tilbake slik jeg kjøpte den. Nå har jeg prøvd å studere revolveren nøyere, og det her er mine observasjoner: [*] Både tønna og utstøterstangen kan bevege seg frem og tilbake, muligens en halv mm. [*] Tønna virker til å ha for mye slark i akslingen den sitter på, den kan altså beveges sidelengs på akslingen, så mye til at visst man vrir tønna til venstre, vil den treffe løpet unansett. [*] For å være sikker på at den ikke treffer løpet, må man "dra" tønna bakover mens man lukker den. [*] I tillegg har revolveren merker på sideplaten, noe som jeg tror en fabrikkmaskin har gjort (bilde). Om jeg så skulle be om et nytt våpen, hvordan gjøres det da med våpensøknad/våpenkort?
  13. eg1l

    Feil på S&W 686?

    Hei. Kjøpte akkurat en ny S&W 686. Har skutt 20 38. special og 5 magnum med den. Da jeg kom hjem oppdaget jeg et sår i løpet. Det kan se ut til at tønnen har truffet løpet og skadet det. Om jeg dytter tønnen frem, og så lukker tønnen, så kan jeg kjenne at tønnen tar borti løpet. Slik bør det vel ikke være? Kan jeg gå tilbake til butikken og få dette fikset, eller er dette et kjent problem? Legger ved et par bilder i slik at man kan se skadene.
  14. Heisann. Kjøpte en del 9mm frontier 124gr. Måler de til å være .357" istedet for .355". Tar våpenet evt skade av å bruke slike kuler?
  15. eg1l

    Howa 1500

    Er det noen som vet om det finnes løse magasiner i 30-06 til denne rifla? Jeg vet det skulle komme til "short chamber", men har enda ikke sett det til 30-06 enda.
  16. Bare lurte på om revolvere defineres som halvauto? Tenker å kjøpe en S&W 686.
  17. Hmmm, hva står det nederst på siden du linket til hos HH: "OBS! Dette greb passer ikke umiddelbart til model 87, men det kan tilpasses, det er kun ramme formen der er til forskel." Se der ja, har vært i kontakt med de. Denne teksten har nok kommet etter det. Regner vel egentlig med det bare er å svinge dremelen.
  18. Da har jeg endelig fått grepet fra HH i hus, etter å ha godgjort seg i tollen, men.. Det passer ikke Mulig det passer Beretta 89, men ikke min 87. Legger ved noen bilder av grepet, og som man ser så tror jeg ikke det skal så mye modifisering til for å få det til å passe. Da er spørsmålet, er dette noe en børsemaker kan gjøre, og evt hvor mye vil en slik jobb komme på?
  19. eg1l

    123

    Har problem med min G19 4 gen. I hovedsak med svak ammo og da ender det opp med matefeil. @noveske, kunne du sjekket min mot listen?
  20. Nå har grepet mitt endelig gått igjennom tollen etter 3-4 telefonsamtaler og etter at jeg har ettersent, personnummer, faktura og kontoutskrift (i 3 forsendelser).
  21. Postens kundeservice utland på 23147700 Ringte dit i dag, og personen jeg snakket med tok beskjeden min om at det bare var et trestykke. Hun skulle sende det videre til de som behandler slikt
  22. Bestillte et anatomisk grep til et håndvåpen, og fikk brev i posten i dag om at jeg skulle fylle ut fødselsnr og legge ved tillatelse om nødvendig. Man trenger vel ikke søknad om å bytte grep??
  23. Har sett meg ut et par grep til CZ75 SP-01 Shadow her: http://huntershouse.dk/kat676-CZ/side3473-CZ.html Det er de to øverste jeg har sett på. Vil de være lovlige i production?
  24. Kjempemessig Da mangler jeg bare lodd
×
×
  • Create New...