Jump to content

Nesteby

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Nesteby's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for fin link til tabell Ser ut til at N-150-krutt skal fungere bra. V-Max-kula er ikke nevnt, men jeg regner med at ladedataene stemmer overens?
  2. Noen som har peiling på hvilket krutt jeg skal bruke for å lade V-Max i kaliber 30-06? Hvilken hastighet vil jeg evt. oppnå?
  3. Men fra spøk til alvor, er det noen som kan formidle hvordan man fester på en vibrator på mottakerantennen? Og hvor kan en få kjøpt en sånn vibrator?
  4. Tenkte å montere på en vibrator på mottakeren, slik at jeg lettere kan våkne dersom det er rev på åta Noen som har et forslag på hvor jeg kan finne en sånn en? Jeg fant kun denne, men den er litt for stor og bråker litt mye - blir litt stor til stumpen min, og det er dessuten fare for at jeg bråvåkner http://www.kondomeriet.no/produkt/deluxe-rabbitvibrator/24173084
  5. Kan du si meg hvilken komponent på kretskortet du loddet på? (Jeg har dessverre ingen peiling på sånn elektronikk, og er usikker på hvor mottakerkomponenten sitter..)
  6. Takk for svar - tar det til etterretning Men nå har jeg en ny idé, og det er å heller skjøte på høytalerelementet inne i mottakeren, slik at selve mottakerboksen er festet utenpå garasjeveggen (fri sikt til senros), og legge høytalerledningen på 1-2 m gjennom veggen. På denne måten kan høytalerelementet monteres inne i åtebua (oppunder mønet inne i garasjen), samtidig som mottakeren får fri sikt : ) Tror dette er en generelt bedre løsning på problemet mitt
  7. Har kjøpt meg en bevegelsessensor av typen x-109 fra nettsiden prozeed.no, og har et åte på omlag 80 m. Problemet mitt er at signalet fra sensoren ikke trenger gjennom veggen (tynn, ufôret i garasje), så varsleren min blir da ubrukelig. Planen min er å åpne opp mottakeren og skjøte på antennen med ca. 1-2 m, slik at jeg kan trekke denne antenneledningen gjennom veggen, og dermed få fri sikt ned til sensoren. Håper dette vil fungere! Noen som vet hvordan jeg kan gå frem angående modifiseringen? Hvor sitter komponenten som jeg skal skjøte på, f. eks? Her er en link til siden med varsleren: http://prozeed.no/hjem/bevegelsessensor ... ker-x-109/" target="_blank Håper på kjapt svar : ))
  8. vurderer denne: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=28775620 Synes selv at det er vel mye å ut med bortimot 2000 kr for en varsler, så er derfor interessert i å høre om den til 600 fungerer greit. Ellers, er "mikkel" et godt alternativ? Erfaringer?
  9. Noen som kan gi ris/ros angående forskjellige typer åtevarslere? Har åte og lys, men mangler bare varsler. Tenkte derfor at jeg skulle poste en tråd her på forumet. Håper noen kan anbefale med en varsler av kvalitet til en rimelig pris!
  10. Ja, men har ikke N140.. Jeg satser på å bruke NC-96, selv om jeg ikke får den samme farten som i et mer tregtbrennende krutt
  11. Hardlade - å fylle patronen med mye krutt for å få høyere fart. Har lett for å finne tabeller til dette kruttet, men finner ingen for typen NC-96.. Kan du sende link til en side der det står forklart? Hadde hjulpet på, vil bli ferdig med ladinga innen en ellers stlle søndagskveld!
  12. Aha, ok Men kan jo hardlade patronen for å få høyere fart? Men har også et annet krutt, Vitavouri N160, som muligens er bedre for denne typen kuler?
  13. PS: Lot nr. er RA-411 Jeg har metallboks, der det står ladedata for 6,5 Krag og 6,5 Mauser (Ladevekt: 2,79 gram - 770 m/sek, og 2,90 gram - 800 m/sek). Dette gjelder 9,0 og 9,3 grams kule, og jeg skal lade 100 grains.. Men dette er uviktig informasjon for meg, siden kulene jeg skal lade med veier 100 grains, og ladedata viser 9,0 og 9,3 grams kuler, som sagt. Men tror du at jeg kan bruke dette kruttet på så lette kuler, og hvor mye krutt må jeg evt. bruke?
  14. Hallo! Jeg har et gammelt krutt som bærer navnet "RA NC-96" fra Raufoss, og kulene Nosler Ballistic Tip. Noen som vet om jeg kan bruke dette kruttet (og hvor mye krutt i grains jeg må bruke pr. patron)? Håper på kjapt svar
×
×
  • Create New...