Jump to content

ice_cold87

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har søkt litt rundt for tips ang Villreinjakt i Ullensvang, men hadde satt stor pris på om noen kunne gitt meg noen tips på følgende: Jeg har to bukkekort, har noen erfaring med typiske bukkeområder her? Ser på Inatur at det beskrives tre hovedruter inn i terrenget, men har noen erfaring med å gå fra Kinsarvik/Lofthus? Altså komme seg inn nordfra i terrenget? Virker som en lettere rute, men man kommer inn i et sted i terrenget med få dyreobservasjoner på forhånd takk!
 2. Er førstegangsjeger og har fått kort på Dalsida Vest - Lesja Fjellstyre. Noen med erfaring på hvor man finner dyr her? Ser av trekningen at det er VESENTLIG færre kort her enn i områdene rundt (Dalsida Øst, Ottadalen etc)... Har også sett på NINA at det er begrenset med "spor" av dyr her.. (noe helt Nord eller helt Sør i terrenget.) Noen som har gode tips til "base-camp" og hvor jeg kan finne dyr? (jeg vet dette har mye med vindretning, så gjerne gi noen tips om hvor de er på forskjellig vind) på forhånd tusen takk!
 3. Hei, Jeg har en irsk setter valp som er født i Januar. Tenkte å ta den med på høstjakta. Er det noen som har gode tips til jakt med en såpass ung hund ? Jeg har bare erfaring med å jakte med eldre hunder. På forhånd takk
 4. Heisann! Jeg er ny her på forumet, og også ny innen rifleskyting. Jeg har nå jaktet småvilt i 5-6 år og da trent stort sett på lerduebanen (løvenskjold). Det jeg har likt med denne banen er at den har så lange åpningstider, dette er spesielt bra for meg da jeg er student og har stort sett fri midt på dagen, men jobber på kvelden. Problemet mitt nå er at jeg skal begynne å jakte storvilt, men har store problemer med å trene til dette da jeg ikke har funnet noen baner som har åpent tidlig på dagen. Finnes dette i det hele tatt??? Jeg er villig til å kjøre en time ut fra Oslo uansett vei.. kanskje mer.. Ps. Kunne godt tenkt meg å dra i morgen På forhånd takk!
 5. den er åpen kun på lørdager mellom 10 og 13 står det utenfor skytebanen;) da vet vi det
 6. ser nå at dette er tidene til lerduebanen, vil tro det ikke er samme åpningstider på riflebanen?
 7. ok, takk for kjapt svar! =) har aldri vært på en sivil riflebane før: er det noe limit på hvor mye man får skyte av gangen?
 8. Hei! Jeg har nettopp fått meg en rifle (bare 4 mnd forsinket). Jeg har tenkt meg på harejakt evt. toppjakt, og skulle gjerne i den forbindelse skutt inn børsa. Har googlet rundt etter baner som har åpent, men syntes det er litt vanskelig å finne ut hvor man faktisk kan skyte. Spesielt mtp alle skytterlagene som så vidt jeg forstår disponerer banene. Er det noen som vet om baner som er åpne i oslo-området på denne tiden av året? Og da flere dager i uka? Setter stor pris på all hjelp!
×
×
 • Create New...