Jump to content

hakoni

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hakoni

  1. Beklager å kapre tråden litt her, men klarer man å oppnå faktor for M1 med 4" tut på .357mag? har arvet en pen mod 19 S&W fra faderen, men har blitt fortalt at det ikke var noe grunn til å håpe på å stille i M1 med den, pga kort løp?
  2. Jeg har hatt noe småsnusk med Pardini SP'en min, den er ett år gammel, men i travel tjeneste, og jeg mistenker magasinene, det er så og si alltid skudd nr 2, har hatt noen tilfeller hvor skuddet stuker seg (går for høyt og entrer ikke løpet, men går over), og blir banket skjevt av sluttstykket, eller, at det ikke mates i det hele tatt, og at jeg må ta et ekstra ladegrep. Førstnevnte skjer som oftest når jeg lader med 6 skudd, sistnevnte skjer uansett med 5 eller 6. Har kjørt full puss på magasinene en tre fire ganger i løpet av sesongen, men virker ikke helt som det hjelper allt for mye. Mistenker at skuddet som skal entre løpet treffer kneika før rampen og spretter opp, eller stopper helt. Noen som har opplevd det samme? og har noen tips? Gjennomsnittlig skjer dette ca, tja, kanskje ved rundt 90 skudd? er 3 av 8 starter denne sesongen i fin som ikke ble så alt for bra pga. dette. Ellers er Pardinien helt super.
  3. Veldig betryggende å høre! jeg, som nybegynner, må bare forholde meg til det jeg leser og hører fra andre, ref artikkelen http://home.online.no/~jjens.en/artikler/pardiniSP.pdf : Aner jo ikke hvor gammel den artikkelen der er, samt dette er/var en kjent feil. Jeg vurderer sterkt Pardini SP for all del!!
  4. Takker for mange gode råd her! Det som er godt å vite, er at ingen har ropt ut at noen av typene jeg har nevnt må jeg holde meg langt unna, så til syvende og sist så må jeg egentlig bare prøve å finne noe jeg er komfortabelt med. Det som er ganske avgjørende er å finne noe som er driftsikkert, og det innebærer også egentlig å finne noe kjent noe som man kan få reservedeler til. Så jeg har fremdeles følgende ønskeliste: * Walther GSP Expert: pro: (veldig utprøvd og solid design basert på gode gamle GSP), con: har ikke prøvd annet en den gamle klassiske GSP'en * Walther SSP: pro: godt renomè fra GSP, masse mulgheter for innstillinger på skjefte, con: litt dyrere, trenger kanskje litt mer kjærlighet enn GSP'en i vedlikehold. se http://home.online.no/~jjens.en/artikler/waltherSSP.doc * Pardini SP: Pro: solid forhandler, gode egenskaper. Con: ikke så driftssikker som GSP, må kanskje moddes litt på utdrageren se http://home.online.no/~jjens.en/artikler/pardiniSP.pdf Men, kom gjerne med tips om andre typer, og forhandlere jeg må vurdere, jeg har ikke klart å bestemt meg ennå! Ganske dyr investering det her, jeg ønsker å kjøpe nytt for å vite hva jeg får, samt hvis jeg har en god forhandler i ryggen med reservedeler, så har jeg noe jeg kan kjæle med i mange mange år frammover. .32 modifikasjon er ikke et must, da jeg har mulighet å låne en utrolig god modell 16 S&W for dette formålet på stevne. Som forhåpentilgvis går i arv Synd det er så langt imellom forhandlere, er ikke mye å velge imellom for tiden... sist jeg var på XXL ble jeg henvist til monteren med luftpistoler når jeg spurte etter .22 match-pistol... men de hadde .22 ammo iallefall!, sa selgeren... Men, jeg fikk nettopp bekreftelse på at søknad er behandlet og innvilget, og jeg gleder meg nå utrolig til min første sesong med felt og bane med egne våpen.
  5. Heisann alle! Beklager hvis dette er besvart tidligere, men om noen har link til gode tråder på emnet, så gi meg linker. Etter mange år med om og men, har endelig kommet skikkelig igang, fått satt prioritet på pistolskyting, blitt med på endel stevner, og blitt skikkelig hekta, tilgangs! Jeg skal nå straks gå igang med å annskaffe våpen for feltstevner og trening. Jeg ønsker et _meget_ godt våpen for lr .22, og etter å eliminere det jeg har mulighet å låne fra min skyteglade far, så trenger vi også et godt 9mm våpen, det jeg etterhvert har fått mulighet til å prøve, så har jeg laget følgende ønskeliste: .22: Walther GSP Expert (trives veldig godt med klubbens Walther GSP) 9mm Pardini GT 45 pardinien har jeg fått prøvd, og ser ut til å passe min hånd veldig godt, har også god erfaring med waltheren, om enn litt i tyngste laget. men perfekt skjefte-vinkel for meg. Har satt av budsjett for kjøp av nytt av begge to, og har godt til overs. Så jeg går 99% for 9mm pardini GT 45, men er mer usikker på waltheren ennå. har også vurdert walther ssp, men ser skjeftet er ganske forskjellg fra GSP experten, og har aldri hatt mulighet å ha prøvd denne. så, om jeg har 15-20 tusen tilovers for en .22, hva burde jeg vurdere/prøve ut/kjøpe? dette vil bli min hovedpistol for trening og stevner, så det bør være noe som holder lenge uten masse tull i mange år frammover. takker for gode råd.
×
×
  • Create New...