Jump to content

tya

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

tya's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Selve mekanismen skal være laget slik at man får tatt ut patronen uten at den er avsikret, samt at det skal være en lavere profil på den. Syntes den var fin i forhold til Tikka T3. Den er også ferdig gjenget for lyddemper. Det var det jeg fikk med meg ihvertfall. Hadde vært kult å vite hvordan presisjonen er på disse riflene.
  2. Hei! Er på utkikk etter rifle i Kal. 223 og har sikkert kikket på litt for mange varianter. Jeg så i dag på Browning X-Bolt Stainless Stalker. Den så veldig smekker og fin ut. Den skal være presis rett ut av eska, men er det noen som har erfaring eller har hørt en del om denne rifla? Ole
  3. Jeg har samme salong som deg og i denne fungerer patroner fra Lapua og Eley aller best(da subsonic for full dempereffekt). Lapua er kanskje den ammunisjonen som har vært mest stabil i alle sammenhenger. CCI har ikke vært det, ikke i noen av deres varianter(sammenlignet med Lapua og Eley).
  4. Fin tråd det der, men 600-800meter er vel i overkant for meg....tror jeg. Hvordan er vindavdrift osv i dette kaliberet. På opptil 400meter, så er kuler på 50-60grs mer enn nok med tanke på presisjon osv? Har skutt mye med 22lr og der er både vindavdrift og kulebane noe man kan bli veldig oppgitt over.
  5. Hei! Jeg vurderer sterkt å kjøpe ei rifle i kaliber 223. Jeg har primært tenkt å bruke denne til å skyte kråkefugl, måse og en del hønsefugl. Det kan også være fint å bruke den til å skyte på lange avstander(200/300METER ++). I så måte er presisjonen viktig, som den sikkert alltid er for alle andre også. jeg vet at kaliberet ikke alltid er egnet på vilt man vil bruke til mat, men av det jeg har lest, kan hjemmeladning gjøre at man unngår sprengning av fuglen(eks. storfugl og rype). Jeg lurer derfor på tips om valg av rifle. Har sett på Tikka sin super varmint, men det finnes jo mye å velge mellom. Jeg håper ikke dette er et "hvaerdittfavorittpålegg-spørsmål", men at det kanskje er enkelte rifler som stikker seg ut som mest verdi for pengene når det kommer til presisjon og kvalitet. Jeg har ikke satt noe prisbegrensninger, men jeg ønsker at det blir så rimelig som mulig, uten at det går på bekostning av det nevnte. Jeg skal mest sannsynlig kjøpe en Zeiss Classic Diavari 3-12x56 eller 2,5-10x50. Noen meninger om valget av forstørrelse til bruket jeg har tiltenkt det for? Jeg skal også gå til innkjøp av tofot. Er det her noe som skiller seg ut som bra/dårlig? Kom gjerne med anbefalninger. Takker for eventuell respons. Mvh Ole
×
×
  • Create New...