Jump to content

raysaur

Members
  • Posts

    501
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by raysaur

  1. Skal søke om nytt våpen nå, har 4 våpen fra før, i godkjent skap. Kvitteringa vet jeg ikke hvor er hen, da det er mange år siden det kom i hus.

     

    Må jeg fremvise kvittering, eller holder det med evt et bilde av skapet? Eller er det faktum at de har godkjent søknader fra meg før i tro på at jeg faktisk har våpenskap nok til at det går igjennom?

  2. Har ofte sneket inn til tre det sitter fugl i, men da har det stått en spets i los under. Spark i treet før du går så får du som oftest svar på om det sitter fugl der eller ikke. Enkelte fugler er dummere enn andre også, bare så det er sagt :)

  3. Tiurfall for Raptus forrige uke etter meget bra arbeid, film på facebook-siden vår. Ellers ligger det ute en del filmer og bilder , deriblandt fra nordisk mesterskap der Fixa dro til med 75 poeng og 1.premie. Knallbra tur, selv om Fixa var dårlig hele uka med oppkast og diare. Det ødela prøvene i Lierne, da gikk hun veldig dårlig Lørdag, Søndag brøt vi.

     

    Tror hun reagerer på milbemax kuren hun fikk før Lierne-prøven. Blir å ta det med ro dagene etter tabeletten neste gang, så får vi se hvordan det går da.

  4. Går mest i sykkeltrening for tiden. Høsten kommer fort og da gjelder det å ha et visst grunnlag å bygge videre på !

    Fixa er kvalifisert for NM til høsten også, så er mye å se fram til i høst.

    Raptus skal stilles på utstilling neste helg i Hattfjelldal. Dusja han i dag og det satte virkelig fart i røytinga.. Mye valpepels som skal bort, så spørs om det slår an på utstillinga.

     

    Ellers skal vi melde begge hundene på NKK utstillinga i Trondheim.

×
×
  • Create New...