Jump to content

Leif-Andre

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Leif-Andre

  1. Flott Spørs om eg går for den då
  2. Det he du jaggu rett i:-) ser faktisk ut som att den eg prøvde ligna meir på Vortex Vulture HD 10x56. den var en lapp til..Men den var fantastisk klar!
  3. Har ikkje so mykje greie på det men eg har skutt 5 hjorter i år me Lapua Mega (sako 85 6,5x55) og er svært fornøyd..lite kjøttskader på dyra og ikkja har de sprunget langt etter skudd helder.. Håper du finn rett amo for di børse!
  4. http://www.bhphotovideo.com/c/product/5 ... cular.html Noken som har erfaring med denne??er på utkikk etter en god skumringskikkert til en rimelig pris. Lånte en vortex kikkert med en kar som fungerte fantastisk bra i skyming og måneskin, men er litt usikker på om den er nøyaktig lik... Sett pris på om noken som har vert borti denne kan gi meg en meining. Har og sett på nikon monarch 10 x 56 som også ligger i samme prisklasse ca.... erfaringer med den i skyming??
  5. Ok, takker for det! nei jeg kjøpte den brukt men det fikser eg:)
  6. Skjønner...Synes det er litt hardt avtrekket, må prøve å justere det litt da...om eg forstår manualen rett så er det en umbrako i det lille hullet du finner når du tar ut magasinet?
  7. Hei, sitt å les i brukermanualen til rifla mi som er sako 85 ss ca 3 år gammal att ved å trykke avtrekkeren forover skal eg få snellert...Men med meg går det ikkje and å trykke det fremmover..Gjer ej noke galt muligens eller har eg feil manual??
×
×
  • Create New...