Jump to content

kazoom_

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

kazoom_'s Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tror dette kan bli en kjempeflott stokk! Liker godt at denne blir spesialtilpasset mitt formål og kropp. Har dog ingen unnskylding når rypejakta er igang Syns det er stas og ta vare på gamle klenodium! (i mine øyne). Syns forsåvidt prisen er rettferdig, jeg vet det må legges mange timer i slikt arbeid. Dette blir ett kunstverk slik jeg ser det.
  2. Rettet i posten min, skal ikke lakkke nei! Skriveleif.
  3. Treemne jeg valgte kostet ca. 5000, så det går jo bort litt der. Jeg kjøpte emne her http://nottetreimport.no/. Jeg forhørte meg rundt på Villmarksmessa hos flere børsemakere, og prisen for å lage en ny kolbe med forskjefte kom på ca 10.000. Det kommer jo noen småting som du må kjøpe ekstra, som kolbekappe etc. Men for hele prosjektet, havner jeg på rundt 16.000. Skal blant annet pusse opp løpet, så det blir som nytt. Blir jo en helt ny hagle! Kunne fint kjøpt en ny hagle for denne prisen. Men for meg er dette en hagle som har gått i arv, og ønsker å bevare den så godt som mulig. Det som var viktig for meg, var å få en børsemaker som gjorde en grundig og bra jobb, og jeg tror ikke jeg angerer på valget av hvem som tok jobben!
  4. Fikk ett tips fra en tidligere børesemaker i Trondheim, som kunne gjøre en slik jobb som er beskrevet over. Møtte han på Villmarksmessa 2011 i Lillestrøm, og han virket kjempedyktig. Hagla begynner å bli veldig bra, og her er noen bilde fra jeg var og tilpasset hagla for andre gang. Her ser vi trevirket begynner å ta form. Veldig spennende prosess!! Her er bakskjefte så og si klart. mangler nettskjæring. Hagla begynner å bli ferdig, på bildet under er for og bakskjefte ferdig. Mangler nettskjæringer og behandling av emne. Gleder meg utrolig til å få denne tilbake!!
  5. Var ganske liten respons på tråden, men etter litt research har jeg landet på en løsning. Skal sette av litt tid senere i helga for å forklare videre med bilder osv. Treemne som jeg postet tidligere kjøpte jeg, og har fått en børsemaker til å lage denne. Har motatt noen bilder underveis i prosessen, og dette ser veldig bra ut. Krysser fingrene for at den blir ferdig til rypejakta!
  6. Har arvet en Miroku som trenger litt kjærlighet og omtanke. Ønsker i hovedsak og bytte kolbe og skjefte, da denne er slitt og passer meg dårlig. Jeg kunne sikkert fint kjøpt meg en ny hagle istedenfor å lage nytt skjefte, men hagla har affeksjonsverdi for min del. Hagla skal i hovedsak brukes til fuglejakt. Jeg kunne pusset ned kolbe og skjefte, og beholdt den som sitter på. Men, jeg ønsker å oppgradere treet som er på den i dag. Har lekt med tanken og kjøpe ett tre emne noe tilsvarende det nedenfor, og få en børsemaker til å tilpasse denne til mine mål. noen tanker rundt dette? Jeg har også snakket med noen som mente jeg burde dra til Italia for å få tilpasset en stokk der, både pga pris og dyktighet. Noen som har erfaring med dette?
×
×
  • Create New...