Jump to content

Greylaghunter

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Greylaghunter

  1. Hei miklsen, jeg er enig med catlikefox. Været har mye å si. Om camuflasjen er bra, og lokkegjessene er ok, så betyr været veldig mye. Forskjellen mellom sol og stille vær kontra vind på 10 m/s og regn kan bli 3 gjess og 50 gjess. Ved drittvær har de en tendens til å fly lavere og gå inn for landing på direkten. I Danmark gidder de ikke jakte gås på finværs dager. Men så har de jo en jakt sesong som er mye lengre enn våres.
  2. Hei gutter. Ser at XXL selger Saga Tungsten Sphero ammo. Og så står det at de har egenvekt nær bly. Er det noen som vet hva egenvekten er? 9, 10, 11? Fant ikke noe på hjemmesiden til Saga heller.
  3. Hei gåsejeger fra Fosen. Joda Xtended er supre de og, men de har samme egenvekt som wingmaster. 12.0. 55% tyngre enn stål står det på pakken og stål er jo 7.8. Men har Xtended 12/89? Ellers så har ammo selgerne misforstått her i landet, Ett skudd Winmaster koster mellom 12 til 18 kr i USA og Canada. Her er det fra 33 til 49 avhengig av type. Lurer på hva det er som gjør det?
  4. Ja det har jeg og du tror det ikke før du prøver selv. Modified er trangeste choke du kan bruke på Wingmaster, og jeg bruker 3,5 toms (12/89) nr 4, 49 gram, på gåsa. Om holdene er fra 40m og kortere holder det lenge med Wingmaster 12/70 nr 4, 36 grams ladning.
  5. Heisann... Vi jakter rundt Orrevatnet, der hvor vi får lov. Kjører rundt og spør bonden når vi ser gjess på jordene. Sjekk ut www.jaktkompaniet.com Der har vi lagt ut bilder fra årets gåsejakt.
  6. Black Cloud er kun OK, og ikke noe mer. Stål er stål. Se på testene av Black Cloud BB, og du vil se kun to til tre treff i fugl på 30 meter. De er rimelige, så derfor er det greit på korte hold, men om du vil skyte gjess på lengre hold må du gå til tyngre skyts. Remington Wingmaster Hd, ingen over, ingen ved siden. Null problem å skyte gjess på 60 meter.....
  7. Hvis det bare dreide seg om et skudd eller tre, så er Canada gåsa tilbake enten samme kveld eller morningen etter. Lykke til...
  8. Hei gutter. Status fra Jæren, og grågås jakt. Startet bra den 10. august. Alltid lange hold på overflyvere, men saktens noen "juveniles". 52 gjess til nå, og mye takket Remington Wingmaster HD nr, 4. En uslåelig patron. Ingen ved siden, ingen over, men dessverre dyr.
×
×
  • Create New...