Jump to content

lars2610

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lars2610

  1. Har ihvertfall altid blitt fortalt at EVP skal rekke når man krysser grensene nedover der! Derfor stusset jeg litt på det skrivet fra ambasaden... Man behøver heller ikke stoppe ved grensa og vise fram papirer uten at de ber om det?

  2. Fungerer helt rått, men ikke lov på jakt å den minste utgavene holder bare få minutter ved 0 grader. Den som koster 3600 hos schou er beregnet for bruk i kulde.

     

    Okey, ND3x40/50 subzero er den nye typen som tåler ned til 20 minus, er også denne jeg er ute etter om noen har prøvd.

     

    Det jeg er mest opptatt av er hvordan dyra reagerer på det...

  3. Har ein ND3X50 denne er rå funker ut til ca 500 m men den spiser batteri.

    Dyr reagerer veldig lite på lyset å kjegla kan justeres.

    Nesten synd den ikkje er lov på jakt

     

    Noen fler som har fått prøvd denne enda eller??

     

    Vil gjerne høre deres erfaringer...

     

    Selv er jeg skeptisk til at dyrene ikke reagerer på lyset, finnes utallige produsenter som har prøvd seg på dette før og etter mitt syn har mislykkes, da dyr som gris og hjort stikker når du tenner lyset!

  4. Fikk i dag mitt kamera i posten. Første jeg la merke til var at det ikke fulgte med noen antenne, skal dette følge med eller er det ekstrautstyr? synes jo det er merkelig om så skulle være...

     

    Fikk med norsk "bruksanvisning".. Her står det at 2 mapper skal komme opp når jeg kobler dette til data, DCIM og MMS, og at jeg skal trykke meg videre til PROFILE.INI som ligger under MMS mappa, denne PROFIL.INI mangler jeg i MMS mappa. der ligger det bare en DAT-fil som heter MMS.

     

    What to do????

  5. Sikkert mange som er fornøyd med de, men kan ikke si jeg ble særlig imponert når de skulle skaffe meg dette våpenet!

    Ble lovet det skulle ta 6 mnd, tok 9.. sikkert ikke Norma sin skyld, men det var svarene jeg fikk etter 6 mnd som var toppen av kaka. De kunne ikke redegjøre for noen ting. Verken hvor våpenet var eller når det kom, om det var sendt eller ikke osv.. Hvordan man kan drive butikk på den måten der skjønner jeg ikke..

     

    Svaret som gikk igjen var at Norge var en så liten kunde i samenhengen at vi måtte bare ta til takke med det vi fikk, når vi fikk det...

     

    Sorry Norma, men det holder ikke for meg!!!

  6. Fikk denne uken endelig min Marlin SBL :D Bestilte den gjennom Norma og makan til dårlig kontroll på når de forskjellige våpnene kommer skal man lete lenge etter.. Fikk jo først beskjed om at det tok 6 mnd, deretter uklare svar de siste 3 mnd, altså det tok 9 mnd før den kom. Hadde vel egentlig gitt opp..

     

    Ser det er flere som lurer på denne og da kan det jo være lurt å få den lokale våpenforhandleren til kjøpe en over nett i stedet. Hørt om folk som har fått den hjem noen mnd kjappere da :roll:

     

    Våpenet er det ikke noe å si på, synd de skal være så vanskelig å få tak på innen rimelig tid for disse er bare råtøffe...

  7. Denne ble bestillt hos WorldWideSportsNetwork, PA i USA gjennom min lokale

    våpenforhandler. Som sagt, det tok 8 måneder før det var en tilgjengelig....

     

    Gratulerer med et stk flott våpen!

     

    Hvem er din lokale våpenforhandler?

×
×
  • Create New...