Jump to content

slappfesk

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by slappfesk

  1. Var tidvis veldig bra fart på duene i de en og en halv timene jeg jaktet før jobben. Med mer habile skyttere burde det blitt betraktelig mer enn de to duene og den ene kråka det ble :) Men moro!

  2. Nødvendig er det vel neppe, men alt må prøves. Jeg har festet en lignende tape til hagla mi nå når det blir en del kråkejakt. Den er selvklebende, så den skal ikke ødelegge overflatene :) Tror ikke jeg vil anbefale å dekke hele våpenet i tape, da jeg merket at det ikke skulle mye til før siktekornet osv forsvant.

  3. Tenkte jeg skulle ut og prøve meg etter kråka i morgen tidlig. Er det noen av dere som sitter på en lenke til et sted jeg kan få lastet ned lokkelyder? Sliter som bare fy med å finne noe selv. Hvis noen av dere har en fil lokalt, PM meg, så kan dere få en mail-adresse å sende den til. :)

  4. Temmelig sikkert at de har flyttet seg ja. Men hvor? :roll: Vel, vi så 30 gås et sted og bil nr. 2 hørtes gås etter det ble mørkt et annet, så helt tørt er det nok ikke. Blir en tur i morgen for å se hvilken åker de som ble hørt holder til på og hvor mange de er. :)

  5. Var inne å kjika på en side med fugleobservasjoner igjen, 1000 kortnebb observert ved veldemellen

    i går. Tipper det begynner å skje ting snart ettersom været ikke er så bra nordom, har vel snødd i tromsø

    tror jeg.

     

    Kjørte rundt en trekvarter-halvtime i området der uten å se noen ting i kveld jeg da men. :?

  6. Vurderte en tur før jobben i morgen, sjekket noen åkrer rundt i 6-tia, men så ikke ei fjør. Så satser på at gåsa har en roligdag å at den blir å finne igjen på rekognoseringsrunden i morgen, for så å ta de onsdag :)

  7. Bruker vel 20-25 vi også.

     

    Kjøpte meg lokkefløyte lørdag, men selv med 2 års erfaring som kornettspiller fra musikkskolen for årevis siden høres det såpass surt ut, at hadde jeg vært gås hadde jeg peilet meg inn på Nederland umiddelbart. :lol: Blir nok å fortsette og tørrtrene!

  8. Elgjeger, jaktet der i går og fikk inn en flokk på 20ish, men tåka lå jo tjukk som grøt og 15 meter over bakken, så vi hørte mange fler enn hva vi så. Uheldivis bøyde som vanlig gåsa av når den kom inn. :)

  9. Kjøpte meg "allround" camodress og døgnkort for i morgen på nytt område i dag. Vet av folk som har sett mye gås der de siste dagene. På hele området som leies ut ble det kun skutt tre kortnebbgås i dag, så det bør være gås der i morgen og :D

     

    Håper virkelig på en gås eller sju :)

  10. Gåsejegern, ble så jeg lånte meg en hagle lørdagsmorgenen. Uansett ikke aktuelt lengre da det blir en ny mest sannsynlig i løpet av uka :)

     

    Noen som vet om en rimelig camodress i litt høstlige farger? Mistenker at grønn-fargen fra jaktklærne skinte gjennom det heller skrale laget med halm og at det var det som gjorde at føggeln bøyde av fredag. Lørdagen var det ikke aktuelt da det ikke var ei fjør å se :roll:

×
×
  • Create New...