Jump to content

slappfesk

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About slappfesk

  • Birthday 02/07/1990

slappfesk's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Virker ikke som det jeg skrev i sted kommer opp. Men var det jeg ble fortalt av en som jobbet i butikken der. Han hadde fått en e-post forrige uke fra politiet om at det var midlertidig stans på halvautomatiske hagler også. Noen andre som har hørt noe lignende?
  2. Vet ikke om det er nevnt, men er vel stans for halvautomatiske hagler og salongrifler også nå? Ble nevnt da jeg var innom en våpenforhandler i går.
  3. Var tidvis veldig bra fart på duene i de en og en halv timene jeg jaktet før jobben. Med mer habile skyttere burde det blitt betraktelig mer enn de to duene og den ene kråka det ble Men moro!
  4. Viltart: - Kråke Antall: - 2 Fangst/våpen: - Hagle 12/76 Viltart: - Ravn Antall: - 3 Våpen: - Hagle 12/76 Poengsum: 19
  5. Nødvendig er det vel neppe, men alt må prøves. Jeg har festet en lignende tape til hagla mi nå når det blir en del kråkejakt. Den er selvklebende, så den skal ikke ødelegge overflatene Tror ikke jeg vil anbefale å dekke hele våpenet i tape, da jeg merket at det ikke skulle mye til før siktekornet osv forsvant.
  6. Takk, fant den til slutt. Fikk også en på mail, så da blir det vel og prøve seg fram i kveld, før det blir ramme alvor i morgen Skal bli topp å dra med seg hagla ut i skauen igjen.
  7. Tenkte jeg skulle ut og prøve meg etter kråka i morgen tidlig. Er det noen av dere som sitter på en lenke til et sted jeg kan få lastet ned lokkelyder? Sliter som bare fy med å finne noe selv. Hvis noen av dere har en fil lokalt, PM meg, så kan dere få en mail-adresse å sende den til.
  8. Sitter og skriver søknad på enda et våpen, og lurer på hvilket av de to numrene som ikke er våpennummer som skal stå under "Søkerens tidligere våpenkort nr.". Noen som sitter på fasit?
  9. Det er en plass i Snåsa som heter Imsdalen også, sånn til opplysning.
  10. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10034286
  11. Jeg mener det er specklebelly, men skal ikke love at det er korrekt. Var såklart Pink-footed goose.
  12. slappfesk

    Baikal .223

    Selges disse fortsatt ny? Og hvor? Husker G-sport hadde de på nettsiden sin for et par år siden og at de var snytbillige
  13. Vet det er noe gås igjen i traktene, men storparten har vel kanskje takket for seg?
  14. Temmelig sikkert at de har flyttet seg ja. Men hvor? Vel, vi så 30 gås et sted og bil nr. 2 hørtes gås etter det ble mørkt et annet, så helt tørt er det nok ikke. Blir en tur i morgen for å se hvilken åker de som ble hørt holder til på og hvor mange de er.
×
×
  • Create New...