Jump to content

ryu82

Members
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ryu82

  1. Jeg er egentlig mer ute etter noe som er litt morsomt 😜

    Noe som du merker forskjell fra 38. Jeg konkurerer ikke i magnum. Kun revolver felt med slappe ladninger. 

    Jeg har skjønt at N320 ikke er det beste til magnum, men det er det jeg har akkurat nå.. 

  2. Jeg har ikke skutt med den ennå. Bare "tørrklikk". Ble fornøyd men hadde kanskje litt for høye forventninger. Blir litt feil å sammenligne STI Targetmasteren min med en Ruger 22/45 som jeg gjorde. STI er supertight på alle måter og koster deretter også :)

    Kan hende den avtrekket går seg til noe etter noen skudd. Det er vanskelig for meg å si men TS er stor fornøyd og våpen og preferanser kan være forskjellige.

    MK 2 settet gjør at du kan fjerner magasin sikringen og magasin spretter ut når du trykker på mag utløser. Veldig kjekt :)

  3. Etter 5 uker venting dukket volquartsen mk2 avtrekket endelig opp. Det tok en liten time å bytte ut det gamle avtrekket på min 22/45 mk3. Stor forskjell på vekt og vandring men syns avtrekket er langt fra glatt. Litt knirk men godkjent. Er vandt til avtrekket til tuna STI og S&W 686. Kan ikke sammenlignes med Ruger. Men verdt hver krone og forholdsvis enkel jobb.

  4. Fikk meg en i dag jeg å :

    NDRFakky.jpeg

    Testa 150 topshot. 50 uten demper og 100 med. Jeg måtte stille endel på siktet for å treffe der jeg ville men etter justering så var den veldig presis. Avtrekket er en vits! Håper virkelig nye avtreks deler endrer dette drastisk. Grepet er også veldig smalt, så her må det også ses på andre alternativer.

    Foreløpig konklusjonen er en morsom sak som dempes veldig bra. Men langt fra konkurranse våpen orginalt. Her må det gjøres noen inngrep for å forbedre. Men hva får man for 4500 når man kjøper nytt? Ruger duger :)

    Ps. Jeg merket ikke noe første smell med atec demperen. Den bråket mindre enn luftgeværet jeg hadde tidligere :)

  5. Formulerte meg kanskje litt feil. Føler jeg har en god nok løsning på pin problemet, men lurte på om andre hadde lure patenter på laderommet eller modifikasjoner på presse å dele. Som gjør ting lettere.

    Å se kruttet bedre i hylsa når den er i pressa feks ( dillon square deal ) Jeg har prøvd med et lite inspeksjonsspeil og lys. Men får ikke riktig vinkel uten at det står i veien.

  6. 20140607_102130_zpse5f5e767.jpg

    Det å ta ut locator pin på ladepressa er et slit med store klumpete fingre . Og med nebbtang er det fort gjort å miste de små jæ....

    Tenkte jeg skulle dele en Petter Halvsmart løsning jeg kom på i går til min Dillon SD presse. En dråpe superlim på locator pin hode og feste en liten skive på og vips ,så er pinsa magnetiske. Og et hjemme mekk magnet verktøy til å løfte ut og sette på plass pin.

    Andre som har lure løsninger å dele?

  7. Da fikk jeg prøvd diverse ladinger på banen :)

    5,5gr 320 ble litt kraftig og samla veldig bra.

    5gr 320 gav super pressisjon men sotet en del.

    4,2gr 320 samlet like bra som 5gr men med mye mer behagelig rekyl. Denne sotet også en del. Men jakter fortsatt etter litt slappere rekyl. Og mindre soting.

    Var veldig fornøyd med test skytingen. Gøy å videreutvikle hobbyen :)

  8. Jeg lurte på en liten ting til...

    Er det en lur måte å tømme pressa for krutt? Jeg har skudd av kruttårn og helt ut krutt og kjørt tomhylse til det ikke kommer mer ut. Men alikevel er det noe krutt igjen. Virker som det er statisk elektristet som får kruttet til å feste seg?

  9. 6.4 er rødladning

     

    5.9 er innenfor, litt avhengig av kammervolum, hylsetype osv

     

    5.5 er veldig innenfor (cip -20% ca )

     

    5 begynner bli bra slapp ladning, men du har fortsatt nesten 350ms, fortsatt 100% forbrenning av 320en, så ikke noe popcorn.

     

    4.2 nede i 99.99% forbrenning, og ca 300-310ms.

     

    Jeg regnet med at 6,4 og 5,9 var i kraftigeste laget. Så var greit å høre med dere med erfaring før jeg prøvde. Får heller vente litt med kraftig ladning til jeg får litt mer kunnskap.

    Takker for alle svar :)

  10. Da trur jeg at jeg skroter de 2 batchene med kraftigs ladning og prøver med 4,2gr 320 med samme plassering av kula som på bildet mitt. Mye å sette seg inn i merker jeg :)

     

    Det er en 357 revolver så den skal klare litt kraftig ladning. Men bruker 38 hylser.

  11. Da har jeg endelig fått en Dillon SD i hus :)

    Jeg har prøvd meg litt og trenger litt meninger fra dere som er noen år lenger inn i ladeprossen enn meg.

    Jeg har lagd 4 batcher 38 spl på 10 av hver i første omgang, som skal prøves i min S&W 686.

    Hylsene er engangs skutte Fiocchi. Kulene er fra kulegrossisten: 38 SWC 105gr.

    Krutt: Vihtavouri 320. Og tenhetter fra Remingthon.

    Det var det jeg fikk tak i av krutt og tennhetter. Jeg har produsert følgende:

    Batch 1: 5gr 320. Batch 2: 5,5gr 320. Batch 3: 5,9gr 320. Batch 4: 6,4 320.

     

    Er jeg i nærheten av noe som kan fungere?

  12. Og glem alt du har sett på film angående lydnivå.

     

    Selv .22 pistolen min med demper smeller MYE mer enn en 9mm på film.

    Jeg hadde en S&W M&P22 med a-tec demper tidligere. Den var faktisk på "film nivå". Eneste jeg kunne høre var mekanismen i pistolen og anslaget på det jeg traff. Veldig imponerende! Men dårlig avtrekk og dårlig sikte gjorde at jeg måtte selge, da jeg fort ble lei av en pistol som kun var til "lek" på hytta og ubrukelig i finfelt.

×
×
  • Create New...