Jump to content

reinsdyret

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

reinsdyret's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har vel kanskje lokket fire ganger den siste uka i samme område. Ikke noe før det.
  2. Reven begynner å frustrere meg, har gått etter den i dagesvis nå og prøvd å lokket. Både med fugleskrik, musepip og Clausen-fløyta. Men den viser seg ikke. Så er den frekk nok til å ta åtet mitt som jeg har hengt oppe i et tre. Jeg forstår ikke hvorfor den ikke kommer på lokk. Brunsten tror jeg er over, for det er en stund siden jeg har hørt reven skrike nå.
  3. Takk for info. Får jobbe videre med Clausen-fløyta for å se om jeg kan få en bra lyd i den.
  4. Hehe, det er det med når reklamerer mye med et produkt så biter man på og tror det er best. Burde nok lest mer her inne før jeg kjøpte for å se på flere muligheter. Hvorfor er det bedre med fuglelyder på sommeren?
  5. Halla jaktfolk! Stor suksess med denne her? Har gått rundt i hele dag og lokket med Clausen Predatorcall 1, men får ikke lyden til å bli lik som på filmene. Så lagde meg en Sunnmørsfløyte, som jeg vil teste litt senere i dag, håper den kan gi meg troen på lokkejakt. Prøvd endel forskjellige ting, men enda ikke sett mikkel dukke opp.
  6. Er også sett en 14-tagger på Hovden. Last opp bilde, har ikke fått sett geviret enda.
  7. AMEN! Hører så sykt mye dårlig jaktmoral blandt folk. Men hva kan man gjøre? Nå sa jeg direkte til et annet jaktlag at det gjeldene dyret ikke var et ungdyr, det ble litt bråk. Får håpe de skjerper seg.
  8. Noen som har bilder av spor etter hjort? Jeg vet hvordan sporene ser ut, men ikke hvordan størrelsen på sporene er i forhold til kroppstørrelsen. Hva vil et spissbukk-spor se ut, kronhjort, hind, kalv osv?
  9. Hmm, vurderer å inn på hytta for å stå opp tidlig å høre om det er noe. Men som jeg har skrevet før er det ikke mye hjort her.
  10. Når kan en forvente at hjortene begynner å brøle? Er det for tidlig nå?
  11. Takk for svar! Men veit du ca tida på døgnet hjorten brøler mest? Skjønner ikke hva du mener med nytt område, men her har det alltid vært elg og mye rein. Litt mindre elg de siste årene virker det som. Men hva ser hjorten etter når den skal bo "fast"? Her er det typisk vestlandsnatur, med BRATTE og TETTE skoger (et helsikke å gå på elgjakt i ) Den hjorten vi fant som var drukna var stor, og det var gøy og se at det er sånne hjort her. Litt lengre sør i kommunen, ca 20km så er det mange hjort, og i vår så jeg fire på et gjorde. Og lengre ned i dalen er det blitt endel har jeg hørt. Så satser på at det blir mye her også, alltid gøy med nye dyr.
  12. Hallo, har endel spørsmål om hjorten, håper dette er rett plass. Hvor mye snø skal til før hjorten mistrives? Hvordan reagerer den på Elg og omvendt? Det har kommet mer og mer hjort her de siste årene (øvre del av Setesdalen), men er ikke sikker på om den er her på vinteren, da det vanligvis er mye snø her. I fjor fant vi en fin kronhjort som hadde druknet i et vann. Vi har sett noen hjort i løpet av de siste 7-8årene, men ikke mer en 10stk (to i år). Men det blir mer og mer antydninger til spor i fra hjorten. Jeg er nyskjerrig på hjorten. Når det er få hjort i området, vil den da brøle i oktober? Jeg har planer om å ligge på hytta når vi er på elgjakta og ut å høre, men er det sjans når det er lite hjort i området? Jeg skal ikke avskrive at det er mange, men siden vi har sett så få så tror jeg det ikke er så mange. Når på døgnet er den mest aktiv på brølinga? Varierer sikkert, men sånn ca hadde vert fint å fått vite. Håper jeg får sett en hjort snart, da jeg kun har sett to i området våres. Vi har skutt en liten bukk her. I år har mamma og pappa sett henoldsvis bukk og hin, på forskjellige plasser. Og i dag så jeg nok hjortespor, så det er håp! Nå venter jeg mer på hjorten enn elgen, mer spennende med hjort.
×
×
  • Create New...